Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri: 5 maddede milli güvenlik tehlikesi

Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri: 5 maddede milli güvenlik tehlikesi
Yayınlama: 03.05.2023 11:47:49
A+
A-

İktidar olması halinde Türkiye’nin milli güvenliğine aykırı hususları hayata geçirmeyi planlayan Kılıçdaroğlu’nun tehlikeli vaatlerini sizin için derledik.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine az bir süre kaldı. Seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte heyecan artarken vatandaşlar, adayların politikalarını irdelemeye devam ediyor. Bu bağlamda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin adayları arasında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belli başlı seçim vaatleri dikkat çekiyor.

CHP TEHLİKELİ ADIMLAR PEŞİNDE

Gerçekleşmesine az bir süre kalan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı içerisinde katılan CHP’nin seçim vaatleri arasında Türkiye’nin aleyhine birçok husus bulunuyor. Gerek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gerekse CHP’li kurmayların yapmış olduğu açıklamalar, iktidara gelmeleri halinde CHP’nin atmayı planladığı tehlikeli adımları gözler önüne seriyor.

SOROS’UN PRENSİ OSMAN KAVALA CHP’NİN VAATLERİ ARASINDA

CHP’nin Türkiye aleyhine atmayı planladığı adımların başında Osman Kavala’nın serbest bırakılması hususu geliyor. Küresel sistemin oyun kurucuları arasında yer alan George Soros’un Türkiye’deki prensi olarak tanınan Osman Kavala’nın özellikle Gezi Parkı eylemleri sürecinde izlemiş olduğu tutum yakındna biliniyor. CHP, halihazırda tutuklu yargılanması devam eden Kavala’yı serbest bırakmak isterken altı ok cephesinden bu doğrultuda yapılan açıklamalar zihinlerdeki yerini koruyor.

DEMİRTAŞ’I SERBEST BIRAKMAK İSTİYORLAR

Osman Kavala’nın yanı sıra CHP’nin serbest bırakmayı arzuladığı bir diğer isim de HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş… Bilindiği üzere Demirtaş, terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 6-7 Ekim 2014’te Aynularab (Kobani) bahanesiyle gerçekleştirdiği, 2 polisin şehit olduğu, 35 kişinin yaşamını yitirdiği şiddet olaylarının azmettiricileri arasında bulunuyor. Yasin Börü başta olmak üzere birçok vatandaşımızın kanı Demirtaş’ın elinde yer alırken CHP’nin Demirtaş’ı tahliye ettirme sevdası dikkat çekiyor.

CHP’NİN LGBT SEVDASI

CHP’nin Türkiye’nin ahlaki yapısını tehdit eden vaatleri de bulunuyor. Bu bağlamda CHP’nin LGBT konusundaki vaatleri dikkat çekiyor. CHP ve Kılıçdaroğlu, İstanbul’a asmış olduğu pankartlarla LGBT’ye özgürlük vaat ederken söz konusu afişlerde “Etnik köken, inanç, engellilik, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak.” ifadeleri yer alıyordu. CHP’li diğer isimlerin yaptıkları açıklamalardan da aile yapımızı derinden sarsacak olan LGBT’ye açık destek verdiği de görülüyor.

DIŞ POLİTİKADA TESLİMİYETÇİ POLİTİKA VAAT EDİYORLAR

Türkiye’nin milli güvenliğini doğrudan tehdit eden hususlar da CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alıyor. İktidar olması halinde dış politikada teslimiyetçi bir tavır sergilemesi beklenen CHP’nin özellikle iktidarın Suriye politikasından rahatsız olduğu biliniyor. CHP kurmayları, yakın süreçte yapmış oldukları açıklamalarla Mehmetçik’in Suriye’de bulunmasını eleştirirken Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde TSK’yı Suriye’den çekeceği düşünülüyor.

SAVUNMA SANAYİSİNDEKİ ATILIMIN ZARAR GÖRMESİNDEN ENDİŞE EDİLİYOR

Ülkemizin en başarılı olduğu alanlar arasında bulunan savunma sanayisi de CHP’nin hedefinde… Son süreçte Bayraktar ailesi ve Baykar üzerinden Türkiye’nin milli savunma hamlesini hedef alan Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması halinde bahsi geçen alandaki yatırımlardan geri adım atılmasından endişe ediliyor. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim müttefikleri arasında yer alan Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da milli savunma hamlesini hedef aldığı beyanlar zihinlerdeki yerini koruyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.