Kılıçdaroğlu’nun Seçim Vaatleri!

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Vaatleri!
Yayınlama: 11.04.2023 14:37:49
A+
A-

6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de “Millet Buluşması”nda konuşuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sana söz Çanakkale, iktidar olacağız. Sana söz Çanakkale, bu ülkeye barışı, huzuru getireceğim.

Uzun süre yağmurun altında kalmanıza gönlüm izin vermiyor. Gerçek anlamada bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. İşi, aşı getireceğiz. Hiçbir anne evladını okula gönderirken asla düşünmeyecek.

EMEKLİYE 15 BİN LİRA VAADİ!

Emekli kardeşlerim, 2015 tarihinden bu yana emeklilere asgari ücret kadar Ramazan ve Kurban Bayramı’nda ikramiye verilsin dedim. Eksik yaptılar. Kurban Bayramı’nda göreceksiniz, ödenmeyen bayram ikramiyesi 15 bin lira hesaplarına yatacak. Bay Kemal’i tanımıyorlar. Bay Kemal söz verdi mi, doğrudan yapar. Emekliye hak ettiği bayram ikramiyesini vereceğiz.

Hiçbir ailede yoksulluk sınırı altında kalmasına izin vermeyeceğim. Her ailenin asgari gelir güvencesi olacak. Gençler, en büyük şikayetinizin torpil olduğunu biliyorum. Devlette liyakati sağlayacağız, sözlü sınavı kaldıracağız, KPSS’de ne aldıysanız atamanızı yapacağız. Aşınız olacak, işiniz olacak. Sizin hayalleriniz Bay Kemal’in hedefi olacak.

“100 BİN ÖĞRETMEN ATAYACAĞIZ”

Atama bekleyenleri çözeceğim. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Bütün köy okullarını yeniden açacağız. Öğretmen ile öğrencisini buluşturacağız. Tarımın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Yemi, gübreyi dışarıdan alıyorsanız onların utanması gerekiyor. Hepsini kendimiz üreteceğiz. Ben Kemal geliyorum, diyorum ve geleceğim. Türkiye’nin bütün sorunlarını çözeceğiz.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, tüm kentlere ayrımcılık yapmadan nasıl hizmet verilir 81 ile gösterecek. Birlikte mücadele edeceğiz.

CHP’NİN İKİ KIRMIZI ÇİZGİSİ!

Tek adamın, tek bir insana verilen yetkinin ülkeyi ne hale sürükleyeceğini anlamanız için anlattım. Biz tek adam rejimine karşıyız. Bu ülkenin çıkarları için tek adam rejimine karşıyız. Milli Kurtuluş Savaşı veren ülke bir kişiye teslim edilemez.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iki kırmızı çizgisi var. Biri bayrağımız diğeri vatan. Ama onların ne yaptığını çok iyi biliyorum. Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırdılar.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.