Bursa’dan teknoloji devi LEAP 2024’te parladı

azılım ve bilişim sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Bursa merkezli Mert Software & Electronics, 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde düzenlenen LEAP 2024 fuarında son teknoloji ürünlerini ve yenilikçi çözümlerini sergiledi

Bursa’dan teknoloji devi LEAP 2024’te parladı
Yayınlama: 08.03.2024 13:50:04
A+
A-

2003 yılından bu yana bilgi teknolojisi çözümleri sunan Mert Software & Electronics, her ölçekteki firmaya sektöre özel çözümler sunarak teknolojik partnerlik yapıyor. Türkiye’nin ilk ve tek E Turquality kapsamına alınan MES markası “trex” ile üretimde dijital dönüşüme öncülük eden firma, MES/MOM çözümleriyle gerçek zamanlı performans ve kayıp sürelerinin analizini sağlayarak üretim proses etkinliğini artırıyor ve akıllı fabrikalara geçişte rehberlik yapıyor.

Yeni İş Fırsatları ve Stratejik İşbirlikleri 

LEAP 2024 Fuarı’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mert Software & Electronics Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Özdemir, fuarın yeni iş fırsatları oluşturmak ve stratejik işbirlikleri kurmak için önemli bir platform olduğunu vurguladı. Özdemir, şunları söyledi:

“Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) organizasyonu ile Türkiye Pavilyonundaki standımızla milli katılım sağladık. Bu organizasyon için HİB’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fuarları yeni iş fırsatları oluşturmak için stratejik bir adım olarak değerlendiriyoruz. LEAP 2024 Fuarı, sektördeki en son gelişmeleri takip etmek ve müşterilerimizle doğrudan etkileşim kurmak için önemli fırsatlar sağladı. Yenilikçi ürünlerimizi sergilemek ve işbirliği imkanlarını değerlendirmenin yanında, fuarda Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat’a ülkemizin ticaret alanındaki hedeflerine birlikte ulaşma yolundaki adımlarımızı ve projelerimizi yakından tanıtma fırsatı sunduğumuz için de mutluyuz.”

Unicorn Hedefi ve Yeni İhracat Pazarları

Üretim başta olmak üzere birçok firmanın dijitalleşmesi için çözümler sunan Mert Software & Electronics, “unicorn” olma hedefi için çalışmalarına devam ederken E Turquality ile yeni ihracat pazarlarını da hedefine aldı.

Mert Software & Electronics, LEAP 2024 Fuarı’nda

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş