Mustafa Bozbey: Körfez Seferleri Milletimize Hayırlı Olsun!

Mustafa Bozbey: Körfez Seferleri Milletimize Hayırlı Olsun!
Yayınlama: 13.07.2024 10:07:45
A+
A-

Bursa’da şehir içi deniz ulaşımında ilk adım atıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Seferleri açılış töreni düzenlendi.

HABER/ŞERÍFE ÖZ

Cuma, cumartesi ve pazar günleri düzenlenecek olan 458 kişi kapasiteli, açık ve kapalı alanı bulunan gezi teknesiyle Körfez Seferleri başlıyor. ‘Körfez Seferleri’ açılışı Mudanya İskelesi’nde yapıldı.

Gerçekleşen açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş katılım gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’da önemli bir eksikliğin giderildiğini belirterek söze başladı. Başkan Bozbey, “Yıllar önce yine 2019’da da tartışmıştık, seçim süreçlerinde kıyılarda yapmış olduğumuz ziyaretlerde hep vatandaşlarımız ‘Burada seferler olsa, biz de karşıya gidip gelsek’ diye sürekli olarak bizlere talep iletirlerdi. Nasip de bugünmüş.

DENÍZ SAHÍLLERÍYLE ZENGÍN BÍR ŞEHRÍZ

Seferlerin başlamasıyla birlikte Mudanya, Gemlik ve Trilye’de çok önemli hareketlilik olacağına ve esnafın bu projeyle yüzünün güleceğine inanıyorum. Bursa, doğal güzelliklerinin yanı sıra denizle iç içe bulunan ve yaşayan kentlerin başında olduğunu biliyoruz. Bugün burada bu heyecanı yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum.

BÍZ BUGÜN HAYALLERÍMÍZÍ GERÇEKLEŞTÍRÍYORUZ

Bu seferleri hayal etmiştik, hayal ettiğimiz gün geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak size daha yaşanabilir, daha mutlu, daha dirençli şehir sunmanın sözünü vermiştik ve bunu gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bursalılar olarak kıyılarımızı bilmiyoruz. 155 km denize kıyımız var.” açıklamalarında bulundu.

Başkan Bozbey, “Yakın zamanda başlamayı düşündüğümüz planlarla birlikte yapacağımız Geçit’ten Mudanya’ya yapacağımız metrobüs seferleriyle birlikte buraya daha çok insan ulaşabilecek. Körfez Seferleri’nden herkes faydalanabilecek” dedi.

KÖRFEZ SEFERLERÍ MÍLLETÍMÍZE HAYIRLI OLSUN

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öncelikle Körfez Seferleri’nin cuma, cumartesi ve pazar olacağını, ilerleyen günlerde taleplerle birlikte seferlerin her gün olabileceğini açıkladı.

KÖY KÖY SOKAK SOKAK DOLAŞIRKEN SÍZLERÍN HAYALLERÍNÍ ÖGRENÍP UYGULAMAK ÍÇÍN BU KÚRSÍDEYÍZ

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Köy köy, sokak sokak dolaşırken hep ‘Bursa’yı yeniden inşa edeceğiz’ dedik. Bursa’yı Bursalıların çocuklarına miras bırakabileceği gibi inşa edeceğiz demiştik. Bu kenti kreşlerle, yurtlarla donatacağız, yoksulluğu yeneceğiz demiştik. Sayın Mustafa Bozbey bu kenti yeniden inşa edecek ve ayağa kaldıracak demiştik. Öyle bir gün yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.