Nilüfer Belediye FSK Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon!

Nilüfer Belediye FSK Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon!
Yayınlama: 29.04.2024 11:39:27
A+
A-

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta Yeni Çanspor’u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Mavi-yeşil-beyazlılar, önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek.

Şampiyonluk için beraberliğin bile yeteceği maçta Nilüferli futbolcular, rakibini İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda yaklaşık 2 bin taraftar önünde ağırladı. Nilüfer Belediye FSK, baskın bir oyun sergilemesine rağmen ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıda ise 47. dakikada Mustafa Aköz’ün güzel bir vuruşuyla 1-0 öne geçen Nilüfer, 56. dakikada Ali Şentürk ve 67. dakikada Sinan Yıldırım’ın golleriyle farkı 3’e çıkardı. Bu sonuçla 61 puana yükselen Bursa ekibi, şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın ardından futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Maçı tribünde eşi Nuray Özdemir ile birlikte izleyen Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediye FSK Başkanı Tamer İşler ve yöneticilerle birlikte sahaya inerek yaşanan coşkuya ortak oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de maçtan sonra sahaya gelerek Teknik Direktör Pablo Martin Batalla, futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.