Nilüfer’de 3’üncü ‘Üni Uçuş Günleri’ geride kaldı

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Üni Uçuş Günleri” sona erdi. Üç günlük programda 18 üniversiteden havacılık toplulukları ve uçuş okulları ile toplam 600 kişi bir araya geldi.

Nilüfer’de 3’üncü ‘Üni Uçuş Günleri’ geride kaldı
Yayınlama: 19.05.2024 16:00:19
A+
A-

Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi Havacılık Topluluğu Öğrencileri iş birliğiyle 17 Mayıs 2024 Cuma günü başlayan “3. Üni Uçuş Günleri”, festival tadında etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bu yılki programa uçuş okullarının yanı sıra 18 üniversiteden havacılık toplulukları da dahil olmak üzere toplam 600 kişi katıldı. Katılımcılar, 2 gece boyunca çadır kurarak alanda konakladı.

Dolu dolu geçen programlarda kostümlü yarışma uçuşları ve serbest uçuşlar büyük ilgi gördü. Özellikle kostümlü uçuşlar gökyüzünde renkli görüntüler oluştururken, Türk Bayraklı uçuş da katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Etkinlikler kapsamında ateş başı sinema, voleybol turnuvası, yoga, badminton, okçuluk, pickleball ve mini oyunlar gibi çeşitli aktiviteler de gerçekleştirildi. Katılımcılara Nilespit hizmeti de sunuldu.

Fadıllı Doğa Sporları ve Havacılık Merkezi’nde 3 gün süren programın sonunda yarışmalarda derece elde edenlere ödül töreni düzenlendi. Programın sonunda gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda böyle bir etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu ve keyfini yaşadı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.