Şahin Sevinç aktif siyasete geri döndü

Şahin Sevinç aktif siyasete geri döndü
Yayınlama: 27.12.2022 15:40:17
A+
A-

Bursa’da Yıldırım CHP Meclis Üyesi Şahin Sevinç, Kasım ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda önemli bir karar aldığını ve bu kararı kamuoyu ile paylaşacağını açıklamıştı. Sonrasında Şahin Sevinç;”Aktif siyaseti noktalıyorum” açıklamasında bulunmuştu.Bugün ise CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ‘in de katıldığı bir toplantıda geri döndüğünü  açıkladı.

 

 

Siyasete kaldığım yerden devam edeceğini ifade eden Sevinç, ‘İktidara yürüyen partimi yarı yolda bırakamazdım”dedi.Çok tepkiler aldığını söyleyen Sevinç, dönüşüne neyin etkili olduğunu açıklarken, ailesinden de örnek verdi ve eşinin de kaldığı yerden devam etmesi yönünde desteği olduğunu bildirdi.

 

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de, “2023 Türkiye’nin geleceği için çok önemli. O yüzden hemen öyle kimsenin elini çekmesi söz konusu olamaz. Türkiye’nin önümüzdeki süreçte hakikaten iki tane yolu var. Bunlardan biri tekrar cumhuriyetin değerlerine dönük o yolculuğa gireceğiz, demokrasinin, özgürlüklerin, insan haklarının, adaletin olduğu yolculuğa tekrar dönüp o yolculukta devam edeceğiz. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi olarak değerlere inanmış insanlar olup bir kişi dahi kaybetme taraftarı değiliz.Bir kişi dahi bizim için son derece önemli” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş