Şaka gibi bir açıklama… Twitter, 13 yıllık özelliği 1 Nisan’da kaldırıyor!

Yenilikleriyle sürekli gündeme gelen Twitter, 13 yıldır kullanılan özelliği kaldırıyor. Elon Musk kaldırılan bu özelliğin Twitter Blue aboneliği üzerinden yükseltilebileceğini söylüyor.

Şaka gibi bir açıklama… Twitter, 13 yıllık özelliği 1 Nisan’da kaldırıyor!
Yayınlama: 24.03.2023 17:04:16
A+
A-

Twitter, yıllardır kullanılan özelliğin kaldırılacağını duyurdu. Elon Musk ve Twitter destek hesabının yaptığı açıklamada, kısa bir süre içerisinde eski mavi onay işaretinin kaldıracağı bilgisi yer aldı. Twitter Blue aboneliğinin tüm dünyaya sunulmasının ardından kullanıcıların bu abonelik sistemine 8 dolara (150 TL) geçerek mavi tik alabilecek.

 

Şaka gibi bir açıklama... Twitter, 13 yıllık özelliği 1 Nisan'da kaldırıyor!

 

Twitter hesaplarında bulunan eski mavi tik rozetinin üzerine tıkladığımızda “Bu eski bir onaylanmış hesap. Dikkate değer olabilir ya da olmayabilir.” geri bildirimini alıyorduk. Elon Musk bunların verilme yönteminin yanlış ve saçma olduğunu savunarak eski mavi tik rozetini kaldırmasına karar verdi.

On April 1st, we will begin winding down our legacy verified program and removing legacy verified checkmarks. To keep your blue checkmark on Twitter, individuals can sign up for Twitter Blue here:

13 YILDIR KULLANILIYORDU

Elon Musk’tan önce Tiwtter üzerinde bulunan mavi tik rozeti kişi, kurum ve özgün içerik üreten ünlü hesapların ayırt edilebilmesi için kullanılıyordu. Elon Musk’tan sonra ise onay rozetlerinde değişme gidildi; mavi, sarı ve gri renklerde bulunan onay rozetleri kullanıma sunulmuştu.

Şu an geçerli olan mavi tik rozetini almak için kullanıcıların Twitter Blue abonesi olması gerekiyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yer alan bilgilere göre Elon Musk tarafından yapılan açıklamada kısa bir süre içerisinde kimlik kartlarıyla Twitter hesap doğrulamasının yapılabileceği söylenmişti.

 

Şaka gibi bir açıklama... Twitter, 13 yıllık özelliği 1 Nisan'da kaldırıyor!

 

ESKİ MAVİ ONAY ROZETLERİ İÇİN ZAMAN DARALIYOR

Elon Musk ve Twitter destek hesabının yapmış olduğu açıklamaya göre eski mavi onay rozeti 1 Nisan’dan itibaren kaldırılmaya başlanacak. Eğer eski bir mavi tikli bir hesabınız varsa, 1 Nisan’dan itibaren “Don’t lose your blue check” bildirimini alacaksınız. Bunun üzerine mavi tik rozetini kaybetmemek için Twitter Blue abonesi olarak rozetinizi yeni mavi tik rozetiyle değiştirebileceksiniz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.