Seçim öncesi hayal satıyorlardı!

Seçim öncesi hayal satıyorlardı!
Yayınlama: 15.05.2023 17:47:57
A+
A-

Türkiye’nin seçim atmosferine girdiği ilk andan bu yana hayaller satan ve Erdoğan’ın ezici bir farkla kaybedeceği yönünde algı oluşturan muhalefet hüsrana uğradı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun 14 Mayıs 2023 seçimlerinde ezici bir oyla Cumhurbaşkanı seçileceğine dair algı üreten muhalif medya hüsrana uğradı. Dün akşam seçim souçlarının gelmesiyle birlikte yüzleri asılan muhalif medya mensuplarının takındıkları tavırlar ibret vesikası oldu.

FİRARİ CAN DÜNDAR İSYAN ETTİ 

Dün Türkiye genelinde ve yurt dışında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin kaybedeni yine Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP oldu. Kılıçdaroğlu, 7’li koalisyonun desteğine rağmen seçimde büyük bir hüsran yaşarken muhalif medya mensupları hüzünden payını aldı.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen firari gazeteci Can Dündar sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda muhalefet bloğuna yüklendi. Dündar, konuya ilişkin olarak, “20 yıl ve bunca seçimden sonra hala Erdoğan’ı tanıyamamış, yapabileceklerini öngörememiş olmanın ve şu yaşananlara şaşırmanın affedilir yanı var mı?” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş