Sinan Ateş’in ailesini ziyaret eden Meral Akşener’den tek cümlelik açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz ay öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti. Ateş’in ailesine taziyelerini ileten Akşener, çıkışta sadece “Olayın takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı.

Sinan Ateş’in ailesini ziyaret eden Meral Akşener’den tek cümlelik açıklama
Yayınlama: 02.02.2023 16:04:43
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

“OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Sinan Ateş’in aile bireyleriyle bir araya gelen Akşener’e İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve partililer eşlik etti. Yaklaşık 1 saat Sinan Ateş’in aile bireyleriyle görüşen Akşener, ziyaret bitiminde “Olayın takipçisi olacağım” dedi. Akşener, ziyaretinin ardından İstanbul’a hareket etti.

 

Sinan Ateş'in ailesini ziyaret eden Meral Akşener'den tek cümlelik açıklama: Olayın takipçisi olacağım

 

GRUP TOPLANTISINDA DA ATEŞ’İ HATIRLATMIŞTI

Akşener gün de grup toplantısında Ateş’in öldürülmesini hatırlatıp, “Geçen hafta söylemiştim ’14 Mayıs’a kadar, her konuşmamda; Sayın Erdoğan’a, aynı soruyu soracağım’ demiştim. Sayın Erdoğan! 38 yaşındaki genç bir akademisyene, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı’na, Ankara’nın göbeğinde, kim suikast düzenledi? Banuçiçek’in ve Bengisu’nun babasına, Sinan Ateş’e, kim kıydı? Katiller, nerede saklanıyor? Saklanmalarına, kim izin veriyor? Yargı sürecini, kimler baltalıyor? Bu sorulara cevap vermeden, o koltukta rahat oturamazsın!” ifadelerini kullanmıştı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş