“Tarım arazilerine çivi çakılmayacak!”

Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer’de tarım alanlarını talan eden kaçak yapılara karşı iş birliğinin en üst düzeyde süreceğini vurguladı.

“Tarım arazilerine çivi çakılmayacak!”
Yayınlama: 17.05.2024 17:53:34
A+
A-

Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i makamında ziyaret ederek kaçak yapıyla mücadeleyi ele aldı. Süzen, tarım arazilerine olan işgalin önlenmesi konusunda iş birliğinin en üst düzeyde sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ın da Toprak Koruma Kanunu’nun uygulanması konusunda yoğun çalışmaları olduğunu belirten Süzen, “Kaçak yapıyla mücadelede yüksek koordinasyon ve kararlı bir duruşla çalışacağız” dedi.

“Bu kenti korumak için ortak çalışmalııyız”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de tarım arazilerine bir çivi bile çakılmaması için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Özdemir, “Ortak bakış açısı ve iş birliğiyle bu kenti korumalıyız” dedi.

Nilüfer’de tarımı ayağa kaldıracak çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Şadi Özdemir, çiftçilere getirisi yüksek alternatif ürünler sunacaklarını ve kentten köye göçü sağlayacaklarını belirtti. Özdemir ayrıca, Bursa’da yeni bir sanayi bölgesine izin verilmemesi gerektiğini ve sanayinin Anadolu’nun çeşitli kentlerine götürülmesi gerektiğini savundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.