Teksas’ta acı bilanço!

Teksas’ta acı bilanço!
Yayınlama: 09.07.2024 16:50:07
A+
A-

Günlerdir beklenen ve ABD’nin Teksas eyaleti sakinlerine korku veren Beryl kasırgası etkisini gösterdi. Teksas’ta en az 4 kişi öldü, 3 milyon kişinin elektriği kesildi. Kasırganın tetiklediği aşırı yağışlar nedeniyle sokaklar göle döndü.

TEKSAS’I BERYL KASIRGASI VURDU: 4 ÖLÜ

Günlerdir endişeyle beklenen kasırga geldi, ABD’nin Teksas eyaletinde hayat felç oldu. Aşırı yağış sele neden oldu, çok sayıda kişi caddelerde, sokaklarda mahsur kaldı.

İtfaiyenin bir kişiyi havadan can yeleği atarak kurtardığı görüntüler kameralara yansıdı. Beryl  kasırgası nedeniyle 3 milyona yakın kişi elektriksiz kaldı. Tüm uçuşlar iptal edildi. Evlerinin kapılarını, pencerelerini tahtalarla çakanlar güvendeydi. Ama dışarıda kalanlar da oldu.

Sokaklar göle dönünce timsahlar yüzdü. Güneş açtı, Teksaslılar sokağa çıktı, evlerinin haline baktı ve çoğunluğunun gördüğü enkaz oldu. Ancak uyarılar devam ediyor.

ABD’NİN TEKSAS EYALETİNDE EVLERİN ÇATILARI UÇTU

Ulusal Kasırga Merkezi, Beryl kasırgasının sona yaklaştığını kaydetti. Beril kasırgası şimdi iç kesimlere doğru tropikal rüzgar olarak ilerleyecek.Ancak meteoroloji servislerinin açıklamasına göre, sağanak, yıkıcı rüzgar ve sel riski devam ediyor. Teksas, Louisiana ve Arkansas’ta toplamda 3,5 milyondan fazla ABD’li hâlâ sel tehlikesi altında.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.