Terminaller de Bayram Yoğunluğu!

Terminaller de Bayram Yoğunluğu!
Yayınlama: 17.06.2024 17:38:07
A+
A-

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzamasıyla birlikte, aile ve akraba ziyaretleriyle birlikte tatil planları yapanlar, Bursa Terminali’ne akın etti.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzamasıyla birlikte, aile ve akraba ziyaretleriyle birlikte tatil planları yapanlar, Bursa Terminali’ne akın etti. Firma sahipleri, talebi karşılamak için ek seferler düzenledi.

Firma yetkilileri dönüş biletlerinin bile bayramdan önce tükendiğini, bilet alma işleminin son dakikaya bırakılmaması gerektiği konusunda vatandaşı uyarsalar bile uyarılar etkili olmadı.

Bu yoğunluğun bir iki hafta daha süreceğini dile getiren otogar esnafları, biletlerin genelde internet üzerinden alındığını, bu yüzden eskisi kadar bilet kuyruklarının olmadığını dile getirdi.

Otobüs şoförleri ise, biletlerin %95 oranında tükendiğini belirtirken vatandaşların mağdur olmaması için ek seferlerin konulacağını ifade etti.

Vatandaşlar bilet bulamıyor olmaktan ziyade daha çok bilet fiyatlarından yakındı.Özellikle okulların da tatile girmesiyle memleketlerine giden öğrenciler, bilet fiyatlarının yüksek oluşundan şikâyet etti.

Vatandaşlar ayrıca, internet üzerinden de bilet bulmakta zorluk çektiklerini ek seferlerin konulmasını istediklerini vurguladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.