Üçüncü çocuk mu geliyor? Buse Varol’dan kafa karıştıran açıklama

Eşi Alişan ve yakın arkadaşlarıyla yeni yaşını kutlayan Buse Varol, 3. çocuk sinyali verdi. Çiftin, “Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

Üçüncü çocuk mu geliyor? Buse Varol’dan kafa karıştıran açıklama
Yayınlama: 23.03.2023 23:55:15
A+
A-

2018 yılında Alişan ile nikah masasına oturan ve 2 çocuk dünyaya getiren oyuncu Buse Varol, önceki akşam 34’üncü yaşını kutladı. Doğum günü çıkışı basın mensuplarıyla konuşan Varol, sözleriyle dikkat çekti.

“AİLEMİZ DE BÜYÜYOR”

34’üncü yaş günü için yemek yemeye geldiklerini söyleyen Alişan ve Buse Varol, “Aslında gerçek doğum günüm 25’i arkadaşlarımızla yemek yiyelim dedik. Yepyeni bir yaş. Birlikte kutladığımız altıncı doğum günümüz. En önemlisi sağlık gerisi geliyor. Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Neden olmasın? Geniş aile güzeldir” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Üçüncü çocuk mu geliyor? Buse Varol'dan kafa karıştıran açıklama: Ailemiz büyüyor, belki daha da büyür

 

“ARTIK KÖTÜ DURUMLAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM”

Yeni yaşı ile ilgili dileklerini söyleyen Varol, “Çocuklarım ile ailemle bu yaşım sağlık ile geçsin istedim. Son bir kaç yıldır kötü olaylar yaşadık. Artık kötü durumlar yaşamak istemiyorum. Ülkece de kötü olaylar yaşıyoruz. Sağlık ve huzur diledim sadece. Bunlar olunca diğer her şeyi halledebiliyoruz. 33’üncü yaşım bitti. 34’üncü yaşıma girdim. Her yaşın ayrı bir güzelliği var” diye konuştu.

Buse Varol’un parmağındaki tektaş yüzüğü ise dikkat çekti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş