Ümit Özdağ açıkladı: Muharrem İnce İttifaktan ayrıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada “Muharrem İnce, 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını açıkladı.” dedi

Ümit Özdağ açıkladı: Muharrem İnce İttifaktan ayrıldı
Yayınlama: 04.03.2023 23:04:42
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan ayrılmasının ardından, seçim öncesi kulisler hareketlenmeye devam ediyor.

Ümit Özdağ açıkladı: Muharrem İnce İttifaktan ayrıldı

“MUHARREM İNCE 24 SAAT ÖNCE İTTİFAKTAN AYRILDI”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, Memleket Partisi’yle ittifak yapacaklarını ve adaylarının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olacağını söylemesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile oluşturacakları ittifakın dağıldığını söyledi. Özdağ, “Muharrem İnce, 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını açıkladı.” diye konuştu.

YAVAŞ’A ADAYLIK ÇAĞRISI YAPIP MİTİNGİ İPTAL ETMİŞLERDİ

İnce ile Özdağ, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş’a çağrı yapmış, bu doğrultuda Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde miting yapılacağını duyurmuştu. Özdağ, Yavaş’ın aday olmaması durumunda İnce’nin aday olacağını ifade etmişti.

İYİ Parti’nin 6’lı masadan ayrılmasının ardından, Zafer Partisi ve Memleket Partisi’nin ittifaktan ayrılması dikkat çekti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş