Ümit Özdağ’dan ‘Kılıçdaroğlu’ ve ‘Oğan’ açıklaması!

Ümit Özdağ’dan ‘Kılıçdaroğlu’ ve ‘Oğan’ açıklaması!
Yayınlama: 23.05.2023 13:12:33
A+
A-

Dün akşam CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Ümit Özdağ, bugün yaptığı basın açıklamasında görüşmelerin bugün ve yarın da devam edeceğini, anlaştıkları takdirde Kılıçdaroğlu ile birlikte açıklama yapacaklarını söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşmelere ilişkin yeni basın açıklaması düzenleyen Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı; 

‘NİHAYETLENMEDİ, OLUMLU TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM’

Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız. Bu toplantıda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, 11 milyar dolara ulaşan ekonomik maliyetinin Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ve Anayasa’nın 4 maddesini güvence altına alacak, PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini ilerletmiş bulunuyoruz. Nihayetlenmedi.

Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz. Olumlu giden süreci olumlu tamamlayacağımıza inanıyorum. Başarabilirsek yarın saat 11.00’de Sayın Kılıçdaroğlu ile açıklama yapmayı planlıyoruz.

SİNAN OĞAN’IN KARARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararını değerlendiren Özdağ, “Sinan Bey’in kendi takdiridir. Zafer Partisi’ni bağlamamaktadır. Sinan Bey ile farklı düşünüyoruz. Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Üzerinde durmuyoruz. Biz Sinan Bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz hala kapıları kapatmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.