Uyuşturucu taciri tutuklandı

ORHANGAZİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ BÜRO EKİPLERİ DURUMDAN ŞÜPHELENDİKLERİ BİR ARAÇTA YAPTIKLARI ARAMADA ARAÇTAKİ 4 KİŞİDEN 2’SİNİN ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Uyuşturucu taciri tutuklandı
Yayınlama: 18.01.2023 12:45:02
A+
A-

Bursa Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri durumdan şüphelendikleri bir araçta yaptıkları aramada araçtaki 4 kişiden 2’sinin üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan tahkikat sonrasında zanlılardan birisinin uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenirken, zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri önceki akşam durumundan şüphelendikleri bir araçta bulunan 4 kişiden 2’sinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile şahıslar gözaltına alındı. Polis ekiplerinin savcı talimatı ile yaptıkları ikamet ve araç incelemesinde H.Y.(28) isimli şahsın evinde 15 gram uyuşturucu madde ile uyuşturucu içmek için kullanılan cam aparatlar ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan H.Y. çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Uyuşturucu taciri tutuklandı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş