Volkan Demirel’in forması yüksek meblağa satıldı!

Volkan Demirel’in forması yüksek meblağa satıldı!
Yayınlama: 17.02.2023 14:57:41
A+
A-

“Türkiye Tek Yürek” kampanyasıyla televizyon ekranlarında yayınlanan programda depremzedeler için birçok kişi bağışta bulundu. Yardım kampanyasında açık artırma olarak sunulan Volkan Demirel’in Fenerbahçe forması ise yüksek bir meblağa ile Esra Erol’un eşi Ali Özbir’e satıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen deprem için TV ekranlarında ortak bir yayınla Türkiye tek yürek oldu. Toplanan bağışların AFAD ve Kızılay aracılığıyla depremzedelere ulaştırılacak. İş ve spor dünyasından, çiftçiye, okul bursunu bağışlayandan kumbarasındaki harçlığa kadar birçok insan bir araya geldi. Telefonların susmadığı ve birçok bağışın toplandığı yardım kampanyasında Esra Erol‘un eşi Ali Özbir ise Volkan Demir‘e ait olan Fenerbahçe formasını ciddi bir rakamla satın aldı.

ESRA EROL’UN EŞİ FORMAYI YÜKSEK RAKAMA SATIN ALDI”

Depremzedeler için bir araya gelinen program da yüklü miktarda bağış toplanırken açık artırmaya çıkarılan Volkan Demirel’in forması da yüksek miktara satıldı. Demirel’in Fenerbahçe formasını Esra Erol’un eşi Ali Özbir 300 bin TL’ye satın aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş