Yeni filmindeki imajıyla olay olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan duygusal konuşma

Yeni filmi “Boğa Boğa”yla sinemaseverlerle buluşacak olan Kıvanç Tatlıtuğ galada duygusal bir konuşmaya imza attı. Ünlü oyuncu, aynı gün oğlu Kurt Efe’nin doğum günü olduğunu belirterek çifte mutluluk yaşadığını söyledi.

Yeni filmindeki imajıyla olay olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan duygusal konuşma
Yayınlama: 16.04.2023 22:16:40
A+
A-

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ‘un yeni filmi Boğa Boğa da önümüzdeki günlerde Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

GALADA DUYGUSAL ANLAR

Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit’i buluşturan “Boğa Boğa” filminin prömiyeri 42. İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi. Aynı zamanda festivalin Ulusal Yarışma bölümünde de yarışan filmin gösteriminde konuşma yapan Kıvanç Tatlıtuğ duygusal anlar yaşadı.

 

Yeni filmindeki imajıyla olay olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygusal konuşma! Çifte mutluluk yaşadı

 

“ÇOK MUTLUYUM BEN”

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ünlü oyuncu filmle ilgili konuştuktan sonra sözü 1 yaşındaki oğlu Kurt Efe’nin yaş gününe getirdi ve şunları söyledi: “Çok enteresan bir tecrübe oldu. Bu rolü oynadığım için çok mutluyum. Keşif süreci, beraber kafa yormak, kafa patlatmak. Sette olağanın da çok üstünde serbest olabiliyor olmanın konforu da vardı. Onun yansıdığını düşünüyorum. Onur’a bir kez daha teşekkür ediyorum bu konforu sağladığı için. Söyleyeceklerim bu kadar… Ayrıca son olarak şunu söylemek istiyorum; Bugün oğlumun 1. yaş günü ve onu kutladıktan sonra buraya geldim. Bir de İstanbul Film Festivali’nde filmimiz gösterime girdi. Çifte mutluluk yaşıyorum ben. Harbi çok mutluyum bugün.”

 

Yeni filmindeki imajıyla olay olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan duygusal konuşma! Çifte mutluluk yaşadı

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.