Yıldırım Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’nde görkemli final

Yıldırım Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’nde görkemli final
Yayınlama: 04.06.2024 13:44:09
A+
A-

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi düzenlenen sergiyle görkemli bir final yaptı.

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphane’de düzenlenen sergiyle sona erdi. Eğitim alan kursiyerler, birbirinden güzel fotoğraflarıyla doğanın güzelliklerini sanatseverlerle buluşturdu.

DEVLER GİBİ ESERLER ÜRETMEK SİZİN ELİNİZDE

Atölye eğitmeni fotoğraf sanatçısı Ahmet Çetin, yaptığı konuşmada kursiyerlerin özverili çalışmalarını ve ürettikleri eserleri överek gurur duyduğunu dile getirdi. Çetin, “Şu anda burada fotoğraflarınız pırıl pırıl duruyor ve inanın gururla bakıyorum. Sadece bir kere grup olarak çekime çıkmamıza rağmen böyle bir sergi çıkartmanızdan anlaşılıyor ki bu işe gerçekten gönül vermişsiniz. Yağmur, çamur,, soğuk hava demeden özveriyle çalışmanız sonucunda bu güzel sergiyi açtık. Burada temel fotoğrafçılık eğitimiyle başlayan kursumuz sokak fotoğrafçılığı atölyesi ile devam etti. Ve şimdi de Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi’ni başarıyla tamamlamış bulunuyorsunuz. Artık fotoğraf sanatçısı olma yolunda kapıyı araladınız. Bundan sonra yapmanız gereken o kapıyı daha çok açmak ve başarıya ulaşan o ışığı hissetmektir. Devler gibi eserler üretmek ve bu eserleri kitlelere ulaştırmak sizin elinizde. İnanırsanız bu yolda özveriyle yürürsünüz. Kursumuz tamamlandı diye ben sizden ayrılmıyorum. Ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz. Tüm arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun.” dedi.

Açılış konuşmasından sonra sertifikalarını Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Çetin’in elinden alan öğrenciler sergiyi birlikte gezdi. Sergide yer alan fotoğraflar, şelalelerden çiçeklere, kuşlardan ağaçlara kadar doğanın güzelliklerini gözler önüne serdi. Kursiyerler, fotoğrafçılık tutkularını ve doğaya olan sevgilerini eserlerine yansıttı.

Kursiyerler, Ahmet Çetin’e hediyeler takdim ederek teşekkürlerini sundu. Program, sürpriz bir pasta kesimiyle sona erdi. Ahmet Çetin, pasta kesiminde yaptığı konuşmada kursun tamamlanmasıyla vedalaşmanın üzüntüsünü yaşarken,” Şu an karşımda güneş batıyor ancak yarın yeniden doğacak. Bizimle beraber yeni ufuklar açılacak. Her zaman ışığın peşinde olacağız. Yolumuz belki kesişecek, belki kesişmeyecek. Yarın bilinmez ama anılar unutulmazdır. Sizlerle çok güzel anılar biriktirdik. Sağ olun.” sözleriyle kursiyerlere veda etti.

Sertifikalarını alan fotoğrafçıların eserlerinden oluşan Doğa Fotoğraf Atölyesi Sergisi, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphane’sinde ziyaret edilebilecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.