Yıldırım’da Engelsiz Yaşam okulunda sevgi dolu buluşma

Yıldırım Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. Değirmen Gençlik Ekibi, Engelsiz Yaşam Okulu’ndaki özel çocuklarla bir araya gelerek unutulmaz bir gün geçirdi.

Yıldırım’da Engelsiz Yaşam okulunda sevgi dolu buluşma
Yayınlama: 15.05.2024 17:22:09
A+
A-

Özel gruplara karşı farkındalık oluşturmak ve Engelsiz Yaşam Okulu’ndaki çocuklarla kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, üniversiteli gençler ve özel çocuklar birlikte mutfak atölyesinde kurabiye pişirdiler. Sanat atölyesinde ise geri dönüşüm malzemelerinden süs eşyası yaparak hem yaratıcılıklarını sergilediler hem de çevreye katkıda bulundular.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz!ın konuşması şöyle;

“Engelsiz Yaşam Okulumuzla dezavantajlı kardeşlerimize birçok alanda imkân oluşturarak onların toplumla entegrasyonuna katkı sağlıyor ve hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Bu tür etkinliklerle de özel çocuklarımızın sevgi ve ilgiye ihtiyacı olduğunu unutmamak ve onların toplumda eşit haklara sahip olduğunu vurgulamak istiyoruz.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Engelsiz Yıldırım olma yolunda üstümüze düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir ‘Yıldırım’ inşa etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.