YouTube’a çoklu video oynatma özelliği geliyor!

Google, kullanıcıların aynı anda dört farklı videoyu izlemelerine olanak sunan özelliği YouTube’a getiriyor.

YouTube’a çoklu video oynatma özelliği geliyor!
Yayınlama: 18.03.2023 19:29:24
A+
A-

YouTube TV Multiview (Çoklu görüntüleme) yayın özelliği, aylık ücreti 73 dolara çıkaran fiyat artışının duyurulmasının ardından kullanıcılarına sunulmaya başlandı.

Çok beklenen çoklu görüntüleme seçeneği artık tüm YouTube TV kullanıcıları için yolda. Google’ın sahip olduğu video hizmeti, kullanıcılara veya yeni müşterilere daha fazla bir ücretle sunulabileceği söyleniyor.

 

YOUTUBE TV ÇOKLU GÖRÜNTÜ AKIŞI DESTEĞİNİ KULLANIMA SUNUYOR

XDA Developers tarafından kısa süre önce yayınlanan bir rapora göre, bir süredir yoğun talep gören YouTube TV için çoklu görüntüleme seçeneğinin geniş çaplı sürümü başlatıldı.

Başlangıçta, kullanıcıların aynı anda dört video görüntülemesine olanak tanıyan söz konusu özelliğe yalnızca bir test grubu aracılığıyla erişilebiliyor. O zamandan bu yana, teknoloji devinin çoklu görüntü desteğini hizmetteki diğer herkes için yayınlamayı planlayıp planlamadığı belli değil.

YouTube TV abonelerinin aynı anda birden fazla videoyu tek bir ekranda yayınlamasına olanak tanıdığı için kesinlikle kullanışlı bir özellik olarak görülüyor. Bu özellik olmadan, bazı kullanıcılar aynı anda iki veya daha fazla videoyu görüntülemek için çeşitli cihazlar kullanabiliyordu: tabletlerini, telefonlarını, TV’lerini ve hatta dizüstü bilgisayarlarını kullanarak farklı videoları aynı anda izleyebiliyorlardı. Öte yandan söz konusu yeni çoklu görüntüleme özelliği, kullanıcılara tek bir ekranda dört adede kadar video izlemelerine olanak tanıyor.

 

YouTube'a çoklu video oynatma özelliği geliyor!

 

ÇOKLU VİDEO ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILACAK?

Canlı bir oyun izlerken, kullanıcılar “çoklu görüntüde izle” seçeneğini seçebilir ve  buradan, hangi diğer oyunları oynamak istediklerini belirleyebilirler.

Screen Rant, bu özelliğin şu anda yalnızca akıllı TV’ler ve diğer akış oynatıcıları veya kutuları için YouTube TV uygulamasında mevcut olduğunu belirtiyor. Yani telefonunuzdan veya dizüstü bilgisayarınızdan video izlemek istiyorsanız eğer şu an için tekli görüntüleme seçeneğiyle yetinmek zorundasınız.

ÜLKEMİZDE YOUTUBE PREMİUM ABONELİĞİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Yüzlerce TV kanalı, film, dizi ve diğer videoları barındıran premium abonelik hizmeti YouTube TV, artık her zamankinden daha pahalı bir fiyata kullanıcılara sunuluyor.

Yıllık 299,99 TL’ye hizmete sunulan YouTube Premium aboneliğin aylık bireysel paket ücreti 29,99 TL’dir. Ayrıca aile paketini almak isteyenler ise 59,90 TL ödemek zorunda. Bununla birlikte öğrencilere de aylık 29,99 TL’den satışa sunuluyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.