Firar Yolculuğa Babası da Yardım Etti!

Firar Yolculuğa Babası da Yardım Etti!
Yayınlama: 13.03.2024 10:38:56
A+
A-

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihan Timur, annesiyle birlikte Amerika’ya firar etmişti. O firar yolcuğunda rolü olan doktor babası Bülent Cihan Timur’un tüm Türkiye’nin aylardır konuştuğu fenomen soruşturmasında şüpheli olduğu ortaya çıktı.  Cihan Timur’un tıpkı diğer fenomenler gibi kara para aklama ve suç örgütüne üye olmakla suçlandığı soruşturmanın ayrıntılarına ulaştı. İşte baba Cihan Timur hakkındaki çarpıcı suçlamalar…

İSMİ SIR GİBİ SAKLANDI AMA…

Kendini sır gibi sakladı ama oğlunun yurt dışına kaçırılmasında o da rol aldı.

Timur Cihantimurun babası fenomen soruşturması şüphelisi çıktı

FENOMEN SORUŞTURMASINDA ŞÜPHELİ

Estetik Cerrahi Uzmanı Doktor Bülent Cihan Timurhakkında çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Cihan Timur, fenomenlere yönelik kara para soruşturmasının şüphelilerinden biri.

Timur Cihantimurun babası fenomen soruşturması şüphelisi çıktı

FİRAR YOLCULUĞUNA BABA DA YARDIM ETTİ

Bülent Cihan Timur, Oğuz Murat Acı’yı hayatan koparan ehliyetsiz sürücü Timur Cihan Timur’un babası. Eski eşi Eylem Tok ile birlikte oğlunun firar yolculuğuna yardım etti.

Timur Cihantimurun babası fenomen soruşturması şüphelisi çıktı

Kazada ölen Oğuz Murat Acı’nın avukatları işte bu ifade (üstte fotoda) üzerine baba Bülent Cihan Timur hakkında suç duyurusunda bulundu. Ancak baba hakkındaki tek soruşturma bu değil.

BABASI FENOMEN SORUŞTURMASI ŞÜPHELİSİ

Ünlü doktor Bülent Cihan Timur’un ismi Türkiye’nin aylardır konuştuğu bir soruşturma dosyasında yer alıyor. Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın ardından birçok fenomene inceleme başlatıldı, soruşturma açıldı. Soruşturulan fenomenlerden biri kamuoyunda Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftiydi. Tayyargillerin dosyasındaki 13 şüpheli vardı. Onlardan biri de ünlü Doktor Bülent Cihan Timur’du.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.