23 Nisan’da minik eller, Büyükşehir’i yönetti!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu miniklerle paylaştı.

23 Nisan’da minik eller, Büyükşehir’i yönetti!
Yayınlama: 23.04.2024 10:53:50
A+
A-

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

Tarihi Belediye Binası’nda düzenlenen törende Başkan Bozbey, temsili olarak koltuğunu Nurettin Gülten Kutluca İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynel Defne Kesmez’e devretti.

Zeynel’in özel günde başkanlık koltuğunda oturmasına, arkadaşları Arda Adil Güler ve Seymanur Öğüt ile öğretmenleri Ayşegül Yeşil ve Mehmet Salih Şahin de eşlik etti.

Törende konuşma yapan Başkan Bozbey, 23 Nisan’ın önemini vurguladı ve minik kalplere vatan sevgisini aşılamanın önemini anlattı. Başkan Bozbey, “Kurtuluş savaşı sürecinde meclisi kurarak gençlere armağan etmesi ulu Önder Mustafa gazilerimizi anarken onların ne kadar büyük bir dehaya sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum onların izin olduğunuzu Türkiye hayallerini gerçekleştirmek için çalışacağız” diye konuştu.

Daha sonra söz alan minik başkan Zeynel Defne Kesmez ise Bursa’da yapmak istediği projelerden bahsetti. Parklara yeni oyun alanları kurulmasını, daha çok yeşil alanların kurulmasını, hayvan barınaklarına yardım yapılmasını ve daha temiz bir şehir için çalışmalar yapılmasını istediğini söyledi.

Zeynel’in isteklerini dinleyen Başkan Bozbey, minik başkanın isteklerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.