Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ortak canlı yayında açıklamalarda bulundu!

Şirin Medya Grup’un düzenlediği “Akşam Trafiği” programında, AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş canlı yayın konuğu olarak yer aldı.

Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ortak canlı yayında açıklamalarda bulundu!
Yayınlama: 31.01.2024 17:26:12
A+
A-

Şirin Medya Grup’un düzenlediği Bursa FM, Radyo16 , Radyo tr, Bursa Manşet 16Haber”Akşam Trafiği” programında, AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş canlı yayın konuğu oldu. Gazeteci Hasan Şirin’in sorularını yanıtladı.

AK Parti Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş Bursa Manşet’e Konuk Oldu

Cumhurbaşkanı’nın milletin içinden gelen bir lider olduğunu vurgulayarak, uzun yıllardır tanıdıkları ve inanılmaz bir teveccühle karşılanan bir isim olduğunu belirtti.

Kurtuluş, Bursa halkının ve teşkilatların bu ziyareti büyük bir heyecanla beklediğini ifade etti. Osmangazi ilçesinin 1 milyon nüfusa ve 136 mahalleye sahip olduğunu belirten Kurtuluş, ilçe teşkilatının bu ziyaret için titizlikle çalıştığını dile getirdi.

136 mahalledeki kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanlarının aktif bir şekilde çalıştığını söyleyen Kurtuluş, Cumhurbaşkanı’nın ziyaretine hazır olduklarını ve başarılı bir organizasyon gerçekleştireceklerini söyledi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.