AK Parti Bursa geleneksel teşkilat iftarında buluştu

AK Parti Bursa geleneksel teşkilat iftarında buluştu
Yayınlama: 20.04.2023 20:33:36
A+
A-

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın Ak Kadroları buluşturan geleneksel Teşkilat İftarı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Teşkilat İftarına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekilleri, AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayları, il, ilçe başkan ve yöneticileri ile tüm mahalle temsilcilerinin yanı sıra basın mensupları katılım sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın konuşmasından satır başları;

Hikayeleri bile olmayanlar ne yapıyorlar. Türkiye’yi eskiye döndürmeye çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımızı göndermekten başka hiç bir gayeleri yok. Vatan ve millet bunların umrunda değil. Bu ülke ne çektiyse böylelerinden çekti. Bu tarihi seçimde en güzel cevabı vereceğiz. Milletimiz dürüst bir millettir. Doğru ve yanlışı ayıracaktır. Biz hep sahada olacağız.

Değerli dava arkadaşlarımız; Milletimiz bize güvendi ve inandı. Bizde milletimize olan aşkımıza hizmet etmeyi görev bildik. Son 21 yılda attığımız adımlarla Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Teşkilatımızın her kademesindeki dava arkadaşlarımıza son derece güveniyoruz. Rekor bir oy ile Cumhurbaşkanımıza desteğimizi vereceğiz.

Yarın değil hemen şimdi diyoruz. İnşallah bu süreç içerisinde üzerimize düşen vazifelerimizi yapacağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasından satır başları;

Bu akşam son iftarda bir araya gelmek önemliydi. Kıymetli kardeşlerim; ben bugün bütün gün çarşı pazar gezdim. Aynı süreci milletvekili adaylarımız da yaşıyor. Bizim mahçup olacağımız hiçbir konumuz yok. Bu ülkede birçok şeyler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 14 Mayıs akşamı inşallah zaferi birlikte tadacağız. Hayırlı bayramlara …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Varank’ın konuşması şöyle; ‘’Bu davanın Türkiye’ye hizmet etme davası olduğunu anlatarak Bu Davaya daha fazla insan kazandırmak Aziz milletimizi Bu Davaya davet etmek için samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.

Seçime 25 gün kaldı. Değerli kardeşlerim, kritik bir dönemeçten geçiyoruz işte Nasıl biz birbirimize sımsıkı sarılıyorsak Bu Davaya sımsıkı sarılmamız lazım.Bu seçim dönemini de en güzel şekilde geçirmemiz lazım.Kapı kapı dolaşmamız lazım, telefon rehberimizdeki her bir arkadaşımızı tek tek aramamız lazım sokakta mutlaka vatandaşlarımıza dilimiz döndüğünce davamızı Bu seçimin önemini anlatmamız lazım.

Cumhurbaşkanımız Eedoğan liderliğinde en fazla Ben çalışmaya, en fazla ben yorulmaya sizlere söz veriyorum.Bu seçim acaba deme seçimi değil ama’lı cümleler kurma seçimi değil benim kalbim kırıldı, Acaba ben oraya gitmeyeyim burada oturayım deme seçimi değil.Bu gerçekten Türkiye’nin kaderini tayin edecek bir seçim.İnşallah hep beraber bunu başaracağız ve bu seçimi de Allah’ın izniyle geride bırakıp bizden Ümit var olan Umut Var olan Hani bizim konutlarımızı yapacaksınız değil mi diyen deprem bize de kardeşlerimize olan güvenlerini geride bırakmayarak onları yolda bırakmayarak İnşallah bu seçimi atlatacağız ve tekrar başarılı olacağız. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.