Ali Sabancı’dan sevindiren haber

Ali Sabancı’dan sevindiren haber
Yayınlama: 31.08.2023 13:14:01
A+
A-

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Yunanistan’da geçirdikleri bot kazasında ağır yaralanmıştı. Ali Sabancı’dan iyi haber bugün geldi.

Kazada en ağır yaralanan kişi Ali Sabancı, kazanın ardından yoğun bakıma yatırıldı. Ali Sabancı’nın geçirdiği operasyonların ardından tedavisi devam ediyordu.

CNN Türk muhabiri Merve Tokaz gelişmeleri aktardı “Gelen bilgilere göre Ali Sabancı’nın uyandırıldığı sağlık durumunun olumlu yönde seyrettiği yönünde.

Geçtiğimiz hafta perşembe günü 24 Ağustos’ta o talihsiz olay yaşanmıştı. Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, çocukları ile  Yunanistan’da tatildelerdi, kıyıya doğru ilerlerken deniz kazası geçirmişlerdi. Akabinde Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans uçakla İstanbul Nişantaşı’ndaki hastaneye getirildi.  Hastaneye geldiklerinde Ali Sabancı’nın durumu ağırdı. Eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın vücudunun çeşitli noktalarında kırıklar olduğu belirtilmişti.

Her ikisi de bulunduğumuz bu noktadaki hastanede yoğun bir tedavi sürecine girdiler. Son bilgilerde Ali Sabancı’nın durumunun iyiye doğru seyrettiği bilincinin açıldığı yönünde. İlerleyen günlerde sağlık durumuna ilişkin daha net bilgiler elimize ulaşacaktır.

Resmi açıklamalar Ali Sabancı’nın bağlı bulunduğu şirket tarafından yapılıyordu. En son 3 gün önce açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamada Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın operasyonları başarıyla sonuçlanmıştır, çiftin tedavileri titizlikle devam etmektedir. Bu paylaşımlar haricinde doğru ve güncel olmayan hiçbir bilgiye aldırış edilmemesi yönünde bir paylaşım yapılmıştı.”

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş