Amerikalı Fenomen Hayatını Kaybetti

Bir restorana giden Amerikalı fenomen Niko Honarbakhsh, uyuşturucu çetesinin çatışmasının ortasında kaldı. Çapraz ateşin ortasında kalan fenomen yaşamını yitirdi.

Amerikalı Fenomen Hayatını Kaybetti
Yayınlama: 14.02.2024 19:31:23
A+
A-

44 yaşındaki Amerikalı internet fenomeni Niko Honarbakhsh, bir restoranda yemek yediği esnada Meksika’daki bir uyuşturucu çetesi çatışmasının ortasında kaldı. Kurşunların hedefi olan fenomen hayatını kaybetti.

KURŞUNLARDAN KAÇAN ÇETE ÜYESİ RESTORANA SIĞINDI

Çatışmanın içinde bulunmayan fakat tesadüfen iki ateş arasında kalan Honarbakhsh, bir restoranda yemek yerken çapraz ateşe takıldı. Kocasının eski uyuşturucu ile mücadele dairesi ajanı olmasına rağmen Niko’nun çatışan çeteler ile ilgisi olmadığı ve tesadüfen iki ateş arasında kaldığı belirtildi. Görgü tanıkları, çeteler arasında çıkan çatışma sırasında bir çete üyesinin yakınlarda bulunan bir restorana sığındığını arkasından gelen diğer çete üyelerinin kendisine ateş etmesi sonucu hayatını kaybettiğini, o sırada restoranda oturan Niko’ya mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

Hayatını Meksika ve Amerika arasında geçiren ve seyahatlerinde çektiği fotoğraf ve videoları Instagram hesabından paylaşan Honarbakhsh, kısa sürede fenomen olmuştu.

Amerikalı internet fenomeni Meksika'daki çete çatışmasında hayatını kaybetti

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş