Azerbaycan’da Sinan Oğan sürprizi!

Azerbaycan’da Sinan Oğan sürprizi!
Yayınlama: 12.06.2023 17:22:32
A+
A-

2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan’ın, yarınki Azerbaycan ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edeceği belirtiliyor.

14 Mayıs seçimlerinde kazananın çıkmamasının ardından gözler 28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur seçimlerine ve bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan’a çevrilmişti. 2. tur seçimlerinin sonrasında Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen zafer kutlamalarında da boy gösteren Oğan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın stratejik ziyaretine katılacağı belirtiliyor.

AZERBAYCAN’DA YANINDA OLACAK

Edinilen bilgiye göre Oğan, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakü ziyaretinde kendisine eşlik edecek. 1992-2000 yılları arasında Azerbaycan’da Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Türk Dünyası İşletme Fakültesi’nde Dekan Vekilliği ve Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Oğan’ın iki ülke arasında gerçekleşecek heyetler arası görüşmelerde yer alması bekleniyor.

“Azerbaycan’da Ekonomik ve Mali Sektörün Yapısal Analizi” başlıklı tez ile yüksek lisansını tamamlayan, Azerbaycan’ın bağımsızlığı sonrasında bir süre Elçibey’in Cumhurbaşkanlığı ofisinde çalışan Oğan; 1992 ile 2000 yılları arasında Azerbaycan’da Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Türk Dünyası İşletme Fakültesi’nde Dekan Vekilliği ve Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Aynı dönem TİKA Azerbaycan temsilciliği görevini de eş zamanlı yürüttü.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş