Bakan Işıkhan: 20 Yıllık İktidar Tecrübemizle Yanınızda Olacağız

Bursa Büyükşehir Belediyesi ‘Gıda, giyim, kırtasiye sosyal destek çekleri lansmanı ve protokol imza töreni’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Bakan Işıkhan: 20 Yıllık İktidar Tecrübemizle Yanınızda Olacağız
Yayınlama: 28.02.2024 20:06:12
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi ‘Gıda, giyim, kırtasiye sosyal destek çekleri lansmanı ve protokol imza töreni’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edilen BESOB Başkanı Muhammet Nuri Örs

“EMEKLİLİK SÜRESİ BİZİ YORUYOR”

Emeklilik süresine parmak basan Örs.“Sayın bakanım biz Bursa’da merkeze 3500 üyesi olan Türkiye’de 145 bin bakkal olarak yer almaktayız. Bağ-Kur primlerinin çok yüksek olması aynı zamanda 9000 günde emekli olmamız bizi gerçekten hırpalıyor. Çalışmalarınızın olduğunu biliyoruz 7200 güne indirileceğine inanıyoruz. Son dönemde artan faizden dolayı kartla satılan sigara satışlarından benim esnafım zarar ediyor. Sayın Başkanım tekrardan teşekkür ediyorum. Projelerimizde keza sayın il başkanıma da teşekkür etmek istiyorum sizlerinde emeği çok büyük. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde bu camia Alinur Aktaş’ın arkasında durmaya devam edecek” dedi.

KART16 UYGULAMASINI HİZMETE SUNACAĞIZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş : Kart 16 uygulamasının başladığını söyleyen Başkan Aktaş . “Hizmetlerimizi 17 ilçede 1060 mahallede özellikle esnafımızı ve ekonomiyi başa alarak yapıyoruz. Sosyal destek anlamında farklı kesimleri farklı tarafları düşünüyoruz işte o yüzden de “Kart 16” uygulaması başlattık. Bunu kullanan 10.000 vatandaşımız mevcut. Covid sürecinde farklı esnaf odalarımızla onların kesimlerinde destek verdik. Kadim geleneğimiz olan aş evindende vatandaşımız yararlandı. Kıymetli bakanım bizde 65 yaş üstü vatandaşlarımız dilediği gibi her toplu taşıma aracını ücretsiz bir şekilde kullanmakta. Ben burada bir konuyu daha eklemek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bu yılı emekli yılı ilan etti. Ben biliyorum ki bütün bakanlarımız bu gayeyi destekliyor. Ülkemizin 81 vilayeti 921 ilçesi var. Biz bu şehirde huzurla ve sükunetle yaşıyoruz, devletimizin desteği bu bağlamda çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

DAİMA VATANDAŞINIZIN YANINDAYIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan : Vatandaşın sonuna kadar yanında olduğunu belirten Bakan Işıkhan . “Yapılan bir çok faaliyeti yerinde görme fırsatı bulduk. Burada yine Büyükşehir Belediyemizin siz kıymetli vatandaşlarımız için düzenlediği protokolde bir araya geldik. 1994 yılında kalkınma yerelden başlar anlayışı ile 22 yıllık iktidar tecrübesi ile her zaman yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Devlet geleneğimizin en ince ve hassas ayrıntılarına kadar yaşatıldığını ve ayakta tutulduğunu bu şehirde gördük. Bizde bakanlığımız olarak devlet geleneklerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. AK Parti hükümeti olarak 22 yıldır olduğu gibi hangi anlayış ile yol yürüdüysek bu anlayış ile devam edip sizlerin yanında olacağız. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi 2024 yılını emekliler yılı ilan ettik. Biz kıymetli emeklilerimizin bakanlık olarak sonuna kadar yanındayız. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde yaparsa AK Parti yapar diyoruz. Bu protokolün siz kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER: ŞERİFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.