Balıkesir-Bursa Yolunda Radar Tespit Cihazı Bulunduranlara İşlem Yapıldı

Balıkesir-Bursa yolunda yapılan bir uygulama noktasında, bir aracın önünde radar tespit cihazı bulunduran sürücü ve yardımcısı hakkında işlem yapıldı. Ekipler, cihazı söken sürücü ve cihazı saklayan kişiyi adli işlemler için polis merkezine götürdü.

Balıkesir-Bursa Yolunda Radar Tespit Cihazı Bulunduranlara İşlem Yapıldı
Yayınlama: 13.11.2023 16:10:31
A+
A-

Balıkesir- Bursa yolunda bulunan uygulama noktasında, bir aracın önünde radar tespit cihazı tespit eden Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ekipleri araç sürücüsü ve ona yardım eden kişi hakkında işlem yaptı.

Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Balıkesir – Bursa yolu 46’ncı kilometrede bulunan uygulama noktasında bir araç önünde radar tespit cihazı tespit etti. Aracı takibe alan ekipler park halindeki araçta arama yaptı. Araç sürücüsü C.K’nin cihazı sökerek yanında bulunan S.K’ye verdiği ve S.K.’nin de radar tespit cihazını lavobaya sakladığı tespit edildi. Ekipler lavobada buldukları radar tespit cihazının cihaza el koyarken, sürücü C.K. ve delil karartmak suçu işleyen S.K. adli işlemler için polis merkezine götürüldü. – BALIKESİR

Kaynak : Haberler.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.