Başkan Aktaş’tan oy sonrası ilk açıklama geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Alinur Aktaş, 31 Mart 2024 Mahallî İdareler Genel Seçimi’nde oyunu kullandı.

Başkan Aktaş’tan oy sonrası ilk açıklama geldi
Yayınlama: 31.03.2024 12:49:28
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Alinur Aktaş, 31 Mart 2024 Mahallî İdareler Genel Seçimi’nde oyunu Gümüştepe İlkokulu-Ortaokulu’ndaki 2294 numaralı sandıkta kullandı.

Oy kullanma işlemine eşi ve kızı ile birlikte gelen Başkan Aktaş’a AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan da eşlik etti.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, “Bugün demokrasinin gereği eşimle ve kızımla beraber oyumuzu kullandık. Yapılan seçim Bursamız’a ve ülkemize hayırlı olsun. Temennimiz, sakinlik içinde vatandaşlarımızın rahatlıkla oylarını kullandıkları bir seçim olsun. Aday sıfatımın ötesinde bireysel olarak, şehrim ve ülkem adına en güzeli olmasını istiyorum. Tecrübemiz, bilgi birikimiz var. İnşallah Bursalı hemşerilerimiz bu görevi bize yeniden verirse, canla başla çalışıp en güzel şekilde yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.