Başkan Bozbey: Hoş geldin yeni başlangıçlar

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in mazbata töreni gerçekleşti.

Başkan Bozbey: Hoş geldin yeni başlangıçlar
Yayınlama: 05.04.2024 18:38:32
A+
A-

BUSKİ Genel Müdürlüğü binası önünde gerçekleşen Mazbata törenine CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoglu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bugün bayram günümüz. Bugün Bursa için yepyeni bir dönemin başlangıcı. Tarihi bir gün. Benim bu kent için büyük hayalim vardı. O hayal 31 Mart akşamı gerçek oldu. Bütün Bursa kenetlendi. Sokaklar meydanlar doldu taştı. O kadar güzelsiniz ki beni inanılmaz derecede duygulandırdınız. Yüreğinize sağlık. Sevgili hemşehrilerim, 8 bin 500 yıllık geçmişe sahip Bursa’mızın Belediye Başkanı olmanın büyük gururunu yaşattınız bana.

“Bu kenti güzel günlere taşıyacağız”

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sekizinci sahibi olarak mazbatamı büyük bir onurla alıyorum. Yaklaşık 3 buçuk milyon civarında Bursalılara hizmet etmek için kolları sıvadık. Bugünden itibaren başlıyoruz. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık. Partimizin bütün üyelerinin, gönül dostlarımız, hemşehrilerimiz , gencin den yaşlısına, esnafından çiftçisine bütün Bursalıların bu başarıda emeği var. Bu başarının kahramanları tüm Bursalılardır. Başardık ama bitti mi? Hayır, daha çok işimiz var. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Bursa’mızın Büyükşehiri Belediye Başkanı olarak sizinle bu kenti güzel günlere taşıyacağız.

“Güzel Bursa’mız her şeye değer”

Artık geçmişi geride bıraktık. Kırgınlıkları bırakıp yepyeni günlere kucak açıyoruz. Biz bu kent için çok şeyler yapacağız. Yıllardır hayal ettikleriniz artık gerçek olacak. Oy veren vermeyen herkesin huzurla gururla yaşayacağı bir Bursa için size söz veriyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri her zaman doğrultusunda olacağız. Birlikte katılımcılık la yöneteceğimiz bu güzel kentimizi bu işin emanetcisi olduğunuzun sorumluluğuyla hareket edeceğiz. Sorumluluğumuz büyük, büyük fedakarlıklar edeceğim. Elbette değecek. Güzel Bursa’mız her şeye değer. Bundan sonra daha adil bir Bursa olacak.

“Çiçek göndermek yerine Bursaspor’a bağış yapmaya davet ediyorum”

Size söz, bu kenti koruyup ileriye taşımak için azimle şevkle taşıyacağız.Hoşgeldin yeni başlangıçlar diyoruz hep beraber, gülümseyin Bursa’dasınız. Hep beraber gururluyuz. Bu başarının kahramanları olarak hep beraber gururluyuz.

Mazbatamı aldım, pek çok sevenim çiçek gönderecektir. Fakat çiçek göndermek yerine Bursaspor’umuza bağış yapmaya davet ediyoruz. Bayramınız mubarek olsun. Üç gün ulaşım ücretsiz olacak. Bundan böyle bayramlarda vatandaşlarımız bir yerden bir yere yakınlarını görmek için ucret ödemelerine gerek yok.”

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın konuşmasından satır başları şöyle;

“Belediye başkanım, çok değerli geçmiş dönemde genel başkanlık yapmış değerli genel başkan yardımcım, geçmiş dönemdeki milletvekillerim, il başkanlarım belediye başkanlarım, ilçe başkanlarım, kadın kollarım, gençlik kollarım ve Bursa’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne inanmış ve yürekli insanlar. Merhaba hepinizi selamlıyorum. Hoş geldiniz. Sayın Sayın Mustafa Bozbey’in hayalleri İnanın bu kentte öyle şeyler yapacak ki kentin batısıyla doğusunun aynı eşit hizmetlerden faydalanacağım. Hiç kimsenin ayrıştırılmayacağı, herkesin eşit adil yaşayacağı bir düzeni getirecektir, göreceksiniz. Bu kentte artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çocukların mutlu, gençlerin artık başka ülkelere gitmek gibi hayalleri durmadığı bir kenti birlikte inşa edeceğiz.

“Yine bir Mustafa’yla hizmetlerimize başlayacağız”

Değerli dostlar yarın saat on iki kırk beşte heykelde tarihi binada buluşacağız. Çok anlamlı bir devir teslim töreni olacak. Biz o binada tam 47 yıl önce Sayın Mustafa Eroğlu’yla kazanmışız. Ve o binada bir devir teslim yapıp göreve başlamışız. Yarın gene 47 yıl sonra yine bir Mustafa’yla orada görevi alıp hizmetlere başlayacağız. Daha işimiz bitmedi. ”

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.