BİLDEF: “Cumhur ittifakının ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız”

Bursa İl Dernekleri Federasyonu üyeleri ve delegeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Ahmet Aydın’ın katılımıyla iftar programında bir araya geldi.

BİLDEF: “Cumhur ittifakının ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız”
Yayınlama: 26.03.2024 20:54:38
A+
A-

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) üyeleri iftar programında buluştu. Programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

BİLDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Alp şu ifadeleri kullandı:

“Hepiniz hoş geldiniz, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Yaklaşık altı aydır zalim İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırımı BİLDEF adına bir kez daha kınayarak sözlerine başlamak istiyorum.

“Yönümüz Cumhur ittifakıdır”

Kıymetli hemşehriletim derneğimiz bu şehrin mayası. Bir çoğumuz başka şehirlerden göç ederek buraya yerleştik. Ama ben sözlerimi çok fazla uzatmak istemiyorum. BİLDEF ailesi olarak sayın Cumhurbaşkanımıza destek açıklamalarında bulunmuştuk. Tabii hemşehrileri derneklerinin bu konuda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Bugün tabii biz bu seçim sürecinde yeniden yönümüzü belli ettik. BİLDEF olarak bizim yönümüz her zaman net olmuştur. Her zaman Cumhur ittifakının ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduk. Tabii bu akşamki yemegimizin sebebi Yıldırım’dan meclis üyesi olan Ali Bozkurt’u onure etmek için planladık. Dört gün sonra seçime gidecegiz biliyorsunuz. Siz doğru seçimi yapacaksınızdır.”

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın konuşması da şu şekilde:

“Bende sizleri öncelikle hürmetle selamlıyorum. Bursa’mıza teşrif eden kıymetli çalışma ve Sosyal Güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın’a hoş geldiniz diyorum. Kıymetli hemşehrilerim ramazan ayı içindeyiz. Rabbim tuttuğunuz oruclarımızı kabul eylesin. Ramazan beyin de dediği gibi Ali Bozkurt için bir araya geldik. İnşallah hep birlikte Bursa’da Anadolu mayasını ortaya çıkarmak için çalışacağız.

“Muhalefet nefsi hoş gören şeylerle oyalama peşinde”

Seçime çok az kaldı. Pek çok projemizle Yıldırım’ı Bursa’nın parlayan yıldızı haline getirdik. Kıymetli hemşehriletim biz bir taraftan bunları yönetirken muhalefetin 25 yıldır Nilüfer’i yönetirken maalesef bir tane bile uyuyan kütüphane kurmadı. Lakin bize nasip oldu yaptık. Bizim bir derdimiz sevdamız var. Biz bu dertle alın teriyle çalışmalar yapıyoruz. Biz insanımıza bunu vaad ederkem maalesef muhalefetin sadece nefsi hoş gören şeylerle her türlü kötülüğü içinde barındırdığı festivallerde cezb etmeye çalışıyor. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin vereceği destekle şehrimizi yeniden ihya edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de Bursa’mızı parlayan yıldız yapacağız. Yıldırım sizinle güzel.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Ahmet Aydın’ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle;

“Geceniz mübarek olsun. Bizi bir araya getiren Ramazan başkan ve yönetimine teşekkür ederim. Ramazan cehennem azabından kurtuluş ayıdır. BİLDEF’i de böyle bir ayda bir araya getirdiği için kutluyorum. Bütün il derneklerini bir arada tutan böylesine bir dernek görmedim, Bursa’ya yakışır. Güzel bir oluşum olmuş. Kamu yararına çalışan bir dernek statüsüne de kavuşmuş. Şize bu birliktelik yakışıyor. Rabbim inşallah muhafaza eylesin.

“31 Mart’ta da yüzümüz var”

Su an emin olun bir ülkenin de bir şehrin de en büyük gücü birlikteliğidir. Biz kendimiz ve kentimiz için çalışarak yolumuza devam edelim.Bu pazar günü önemli bir seçim var. Eminim 5 yıl içerisinde yaptıklarını tek tek saysam emin olun saatler yetmez günler yetmez. Çünkü biz gücümüzü sizden alıp hizmet üretmeye eser üretmeye çalışıyoruz. Bizim tek meselemiz memleket meselesi. Bursa’yı Türkiye’yi nasıl standartları yüksek bir yer haline getirebiliriz, tek amacımız bu. Bursa’nın her sokağında her caddesinde AK Parti belediyesinin yaptığı izler var. O açıdan 31 Mart’ta da yüzümüz var.

Aydın seçim çağrısı yaptı

Zaten ilçe belediyelerimiz belli. Ama Büyükşehir ve ilçe beledyesinin uyumu olmazsa ve arkasında iktidara gücü olmazsa bir anlamı olmaz. Ve o yüzden Büyükşehir belediyemiz de de Alinur Aktaş’ı seçelim.”

AK Parti Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala’nın konuşması da şöyle;

“Sizleri saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Değerli kardeşlerim ayrı ayrı dernekler kuruyoruz. Bir çatı kuruluşumuz var ama ondan da önemlisi burası bir aile. Farklı yerlerden gelip emeğini ortaya koyan ve herşeyiyle memleketi için çalışan bir aile. Biz büyük bir aileyiz.

“El birliğinden sinerji ortaya çıkacak”

İnşallah Türkiye hedeflerine varacaktır. Bizim geçtiğimiz dönemde yaptığınız seçimlerde Türkiye’de istikrar dediniz ve hedefimize doğru devam ediyoruz. Hedefimiz de Türkiye cumhuriyetini Türkiye yüzyılı yapabilmektir. İnsanların kendini daha huzurlu daha özgür daha müreffeh hissettikleri dünyanın ilk on ülkesi arasında girmek. Bunu nerede uygulayacağız. Bursa büyükşehir belediyesinde uygulayacağız. Bu hedefi paylaşan arkadaşlarımızın Büyükşehir’de Alinur Aktaş’a ve Yıldırım’da Oktay Yılmaz’a yola devam dememizin bu faydası olacak. Aynı yolda giden arkadaşlarımızın el birliğinden bir sinerji ortaya çıkacak.

“Bunları yapacak güç ve birikim var”

Eksiğimiz geldiğimiz muhakkak vardır. Ama bunları gidermek bizim görevimizdir. Dernek başkanlarımız zaman zaman bizi aramışlardı ve biz el birliğiyle gidereceğiz bu yanlışları. Bazıları konuşuyor ama hiç bir projeleri yok. Sadece bir kaç eksiği söylüyor. Bizim zaten temel hedefimiz emeklimizin de çalışanımızın da hepsinin de gelir kaynağını çok daha yükseğe çıkarmak. Ama bu projeyle olur. Bunları yapacak güç ve birikim var. Ama önümüzdeki 5 yılda seçim yok. Bu dönemi siyasi cekismelerle geçiştirmemek için bu seçimde de uyumlu bir sonucun çıkmasını çok önemsiyorum.

“Hakkımızda yapılan iftiralara inanmayın”

Gözümüzün önünde bir soykırım oluyor. Gazze’de bir insanlık suçu işleniyor. Ama bunu en yüksek itirazıyla Türkiye yapıyor. Ama yalan yanlış bilgiler sunuyorlar. Oradaki kardeşlerimize de yazık. Şunu bilin ki ne yapılması gerekiyorsa o kadarını yapıyoruz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Sanki bir set yapılacakmış ta Türkiye onu yapmıyormuş gibi göstermekte cehalettir. Gönül rahatlığıyla bilinki lüzumsuz dezanfarmasyonlara aldırmayalim, fazlasıyla yapıyoruz.

“Sayın Cumhurbaşkanımız Bursa’ya gelecek”

Perşembe günü sayın cumhurbaşkanımız Bursa’ya geliyor. Bugüne kadar Bursa’ya yakışacak bir karşılama yapmıştık. Şimdi de aynı şekilde karşılayacağımıza güvenim tam. Sözlerimi tamamlamadan bayramınızı kutluyorum. Ailenizle mutlu huzurlu bayramlar dilerim.”

 

HABER / GÜLSÜN ARSLAN – ŞERİFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.