“Binlerce kişinin katledildiği gün konseri biz yapsaydık ne olurdu!”

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Türkoğlu, BESKİAD’ın düzenlediği iftar yemeğine katıldı ve kendisine söz hakkı verilmemesinden dolayı tepki gösterdi.

“Binlerce kişinin katledildiği gün konseri biz yapsaydık ne olurdu!”
Yayınlama: 25.03.2024 22:02:57
A+
A-

Ardından kendisine söz hakkı verilmesiyle sahneye çıkarak konuşma yapan Türkoğlu, ‘İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarınızın kabul olmasını dilerim.’ dedi.

Başkanın ve belediye başkan vekilinin konuşmalarını dikkatle dinlediğini belirten Türkoğlu, ‘Özellikle sayın başkanın ve belediye başkanımızın sözlerini dikkatle dinledim. Günlük yaşantının bu sektörde ne kadar kritik olduğunu anlıyoruz. Ancak, sektörle ilgili bazı önemli sorunları da gözlemledim ki bunları sizinle paylaşmak istiyorum.’ şeklinde konuştu.

“Kargo ücretleri çok fazla”

Türkoğlu, BESKİAD çalışmalarıyla ilgili kargo ücretlerindeki artışın önemli bir sorun teşkil ettiğini ve iş sahalarının çoğunlukla Suriyeli sığınmacıların elinde olduğunu gözlemlediğini belirterek, “Öncelikle, kargo ücretlerindeki artış, önemli bir sorun teşkil ediyor. Ayrıca, iş sahalarının çoğunlukla Suriyeli sığınmacıların elinde olduğunu görmek, ileriye dönük potansiyel sorunları akla getiriyor. Ayrıca, fuar alanlarında şu son yıllarda yaşanan azalma da dikkat çekici. Vişne ticaret bölgesindeki tren fiyatlarındaki artış da üreticileri ve toptancıları zorluyor. Döviz kurlarının istikrarsızlığı da rekabet gücünü azaltıyor ve finansmana erişimde sıkıntılar yaşanıyor.

“Hem Bursa’nın hem de ülkemizin gurur kaynağı”

Ancak, tüm bu zorluklara rağmen, bebe konfeksiyoncuları ve çocuk giyim girişimcilerinin başarısı hem Bursa’nın hem de ülkemizin gurur kaynağıdır. Özellikle, çocuk ürünlerinin dünya çapında güvenilirliğini sağlayarak Türk malı markasını ön plana çıkarmaları takdire şayandır.”

“İyi partili bir belediye olarak biz yapsak ne olurdu?”

‘Sürekli duyduğumuz vaatlerin eleştirilmesi gerekiyor’ diyerek yerel seçim öncesi yapılan hizmetlere de değinen Türkoğlu, “Beş yıl önce de duymuştum. Bu vişne caddesi oranın imar planlarıyla ilgili olacağını bu yıl da duydum. Beş yıl önce de ne bileyim Bursa’nın en önemli sorundan biri haline gelen işte metroyla ilgili beş yıl önce de duymuştum. Yine duymuştum. Bunların eleştirilmesini de bir miktar kabul etmek lazım” dedi. Türkoğlu, Filistin’deki olaylara duyarlılıkla yaklaşılması gerektiğini vurgulayarak, ‘Allah için konuşalım. Oruçlarımızı biraz önce açtık. Muhtemelen hazır olun. Büyük bir kısmı da affetti. Yüz on iki kişinin katledildiği gün  konseri örneğin bizim belediyemiz yok ama İYİ Partili bir belediye olarak biz yapsaydık ne olurdu?’ şeklinde konuştu.”

 

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.