AK Parti Bursa Milletvekilleri tanıtıldı

AK Parti Bursa Milletvekilleri tanıtıldı
Yayınlama: 14.04.2023 16:21:00
A+
A-

Bursa’da AK Parti İl Teşkilatı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Bursa Milletvekili Adayı olarak yer alan isimleri, düzenlenen programla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde kamuoyuna tanıtıyor.AK Parti Bursa milletvekili adaylarını Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde tanıttı.

Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Bursa 2. bölge 1. sıra Milletvekili adayı Mustafa Varank, Bursa 1. bölge 1. sıra Milletvekili adayı Efkan Ala, ve 28. dönem Milletvekilliği seçimi AK parti Bursa Milletvekili adayları Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ile Bursa Büyükşehir Belediye Bakanı Alinur Aktaş katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Siz değerli teşkilat mensuplarımızın inancı ve gönlündeki memleket sevdasıyla 15’i sabahı çok başka bir sabaha uyanacağız. Yeni seçilecek ve görevine devam edecek her bir milletvekilimizin şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum.

 

“SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ HİÇBİR ŞEYDEN GERİ DÖNMEDİK”

Bu bir bayrak yarışıdır ve zamanı geldiğinde bu bayrağı başka bir arkadaşımıza devretmekten onur duyarız.Makamlar ne olursa olsun biz biriz ve beraberiz. Bizi biz yapan işte tam da budur. Bizi hizmetlerimizle maziden beri sapa sağlam köprüler kurduk. Sözünü verdiğimiz hiçbir şeyden geri dönmedik.Eğitimden sağlığa tarımdan sanayiye kadar her alanda şehrimize nice eserler kazandırdık.Onlar yapamazsınız dediler biz yaptık. Bizler hep gayret ettik. Girdiğimiz her intihandan anlımızın akıyla çıktık. Biz cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Milletvekili adaylarımızın her biriyle birlikte kapı kapı dolaşacağız. Sevmeyeni sevindirecek, küskünü barıştıracağız.

Göreve geldiğimiz günden beri teşkilatımıza çok güzel hizmetler yaptık. Pandemi döneminde çok güzel çalıştık. Yüz Yüze Gönül Gönüle Projesiyle Türkiye’nin en güzel projesini gerçekleştirdik. Hiç boş durmadık. Sandık kurullarını tekrar tekrar kontrol ettik. Bütün muhalefet partilerinin 8 katı kadar üye yaptık.Sayın cumhurbaşkanımız milletvekili adaylarını tanıtırken hem bize, hem Bursa’ya ilgisini gösterdi. İnşallah cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Sayın genel başkan yardımcımız iki dönemdir Bursa’daydı üçüncü dönemdede Bursa’da kendileri. Şimdi çalışma zamanıdır. Ben eşimden izin aldım sizinde izin almanızı rica ediyorum. Şimdi 14 Mayıs’a kadar çalışma zamanıdır.Birilerinin ayaklar altına almış olduğu seccadelerde şükür namazı kılacağız. Seçimlerde görev almakta bir onurdur. Bizim görevimiz icraatlar sahip çıkmaktır. Yapılan faaliyetleri cumhurbaşkanımız sayesinde bu teşkilat yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Bursa 1. seçim bölgesi milletvekili adayları

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efkan Ala,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Refik Özen,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahmet Kılıç,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emine Yavuz Gözgeç,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustafa Yavuz,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahmet Yıldız,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İrfan Akkaya,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ömer Faruk Temiztürk,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semih Peksert,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihrimah Kocabıyık.

 

Bursa 2. seçim bölgesi milletvekili adayları

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustafa Varank,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayhan Salman,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osman Mesten,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emel Gözükara Durmaz,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muhammet Müfit Aydın,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustafa Yıldırım,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fuat Alpaslan,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Süleyman Çelik,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asuman Akçay Sakallı,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustafa Kaya

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.