Elmasbahçeler’de Mustafa Pamukçu Sosyal Gelişim Merkezi’nin açılışı yapıldı

Elmasbahçeler’de Mustafa Pamukçu Sosyal Gelişim Merkezi’nin açılışı yapıldı
Yayınlama: 28.04.2023 15:02:26
A+
A-

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ne bağlı Elmasbahçeler Mahallesi, toplamda 978 metrekare alana kurulan ve içerisinde sağlık ocağı, muhtarlık, derslik ve otoparkın bulunacağı sosyal gelişim merkezine kavuştu.Açılışa AK Parti Bursa Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın yanı sıra, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Osmangazi Belediyesi olarak, yapmış olduğumuz güçlü eserler ile Bursa’ya değer katıyoruz. Uç noktalara, mahallelerimize kadar iniyoruz. Panorama müzemiz 136 ülkenin buluştuğu bir merkez haline geldi. Bursa’ya turizm noktasında yeni bir merkez kazandırdı.

Sosyal belediyecilikte zirve diyeceğimiz bu sosyal proje üç farklı tesisin olduğu bir merkez haline geldi. Bunun örneği başka bir belediyede yoktur. Osmangazi Meydanı, Bursa’da önemli bir hizmet ve icraattır. Oradaki insanlarla görüşerek kamulaştırma yaptık ve birinci etabı bitiriyoruz. Panorama’nın yapmış olduğu erkinin çok daha fazlasını yapacaktır.  Masal Dünyası’nı da önümüzdeki aylarda oraya kurarak hizmete katmış olacağız.

Recep Başkan’ın döneminde başlayan bu çalışmalarla tüm belediyelerin kazandığı anlayışı Osmangazi Belediyesi getirdi. Tarihi eser restorasyonları Osmangazi Belediyesi’nin standartları arasındadır.
Nasıl olsa belediye temizliyor diyerek insanlarımız da çöplerini sokağa atmıyor. Elmasbahçeler Mahallesi sakinlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. 50 milyonun üzerinde kamulaştırmada para harcayarak atıl durumda kalan bölgelerde çalışmalar yaptık. Oruç Bey Caddesi’nin de açılışını da gerçekleştirdik.

Her mahallede bir merkezimiz ve muhtarlığımız var. 51 yıllığına kurulan bu mahallemiz o günün şartlarında plansız bir şekilde yapıldı. Şimdi burada hizmet yapmanın zorluğunu gelin bize sorun. Burayı kamulaştırma yaparak elde ettik ve park alanını oluşturduk. Burada güzel bir sosyal donatı alanı oluşturuldu.

Hizmet yapanlar unutulmaz. Mustafa Pamukçu, çok saygın, sevgin ve değer gören bir büyüğümüzdü. Buradaki binalar doktorlara hizmet edecek. Kurslarla beraber de vatandaşlarımızın uğrak noktası olacaktır. Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın konuşmasından satır başları şöyle;

Bu güzel hizmetleri mahallelerimize kazandıran belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim siyaset yapma nedenimiz, hizmet etmektir. Gecemiz yok, gündüzümüz yok.

“TÜRKİYE İSTİKRAR ADASI HALİNDE DEVAM EDİYOR”

Bu güzel insanları görünce bizimde neredeyse hayatımız kamulaştırıldı. Hizmet etmeye çalışıyoruz. İşim gereği dünyanın bir çok ülkesinde bulunan 7 buçuk milyona yakın vatandaşımızı ziyaret ettim. Gittik ve onlarla dertleştik. Orada yaşayan Türk vatandaşlaır dahil, o ülkeler de yaşayan bütün müslümanlar, Türkiye’yi gözleri gibi salınıyor. Biz onlara bir derdiniz var mı? Diye soruyoruz ve daha cümlemiz bitmeden, biz Türkiye için ne yapabiliriz? Diyorlar. Türkiye’yi çok daha kalkınmış bir ülke haline getirin. Cumhurbaşkanımız her daim desteğimizi hissetsin diyorlar.

Türkiye, Türkiye’den büyük. Bizim fiziki bir sınırımız var. Ancak bizim bu gönül coğrafyamız çok daha geniş. O bakımdan biz daha güçlü olmak zorundayız. Bu bizim için bir mecburiyettir.

Etrafımızdaki ülkeler paramparça oldu. Rusya ve Ukrayna arasında büyük bir savaş var. İki devlet başkanı ile görüşen tek bir lider var. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Biz bunları her birinizin desteğiyle yapıyoruz. 20 yıldır her türlü belaya karşı, hep arkamızda durdunuz. Siz hep Türkiye’nin istikrarı dan yana oldunuz. Biz de o gücü kötüye kullanmadan, uluslararası alanda da güce çevirdik ve yolumuza devam ediyoruz. Etraftaki kargaşanın içinde Türkiye bir istikrar adası halinde devam ediyor ise bu sizin sayenizdedir. Her sabah kalktığınızda 7-8 kişilik masadan kendi krizlerini çözebilecekler mi? Sorusunu sormayın. Adaylık krizini aylarca çözemediler. O kararı da krize çevirdiler.

Ben polemiklerden hoşlanmam ancak bu seçim Türkiye’nin hedeflerine doğru ilerlemesini sağlayacak mı, sağlamayacak mı? mesele budur.  Bu kadar kaosun etrafımızda olduğu bir dönemde Türkiye’nin yönetimini bu millet masalara emanet etmez. sorunları çözecek olan istikrarın sahibi Cumhur İttifakı, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istikrarın adıdır. Gelin 14 Mayıs’ta yüksek bir oranla arkasında duralım.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.