450 gram ramazan pidesi BESAŞ’ta 15 lira

Ramazanda, 450 gram ramazan pidesi’nin BESAŞ reyonlarında 15 TL’ye satılacağı açıklandı.

450 gram ramazan pidesi BESAŞ’ta 15 lira
Yayınlama: 08.03.2024 13:25:05
A+
A-

Bursa Fırıncılar Odası’nın 330 gramlık pideyi 20 TL’ye satacağını duyurmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESAŞ da 450 gramlık pideyi 15 TL’den satarak Bursalıları sevindirdi.

BESAŞ’ın 450 gram Ramazan pidesi fiyatının 15 TL olarak belirlendiğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şunları söyledi:

“Ramazan ayı, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesidir. Biz de bu manevi iklimi Bursa’da daha da yoğun hissedebilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan pidesi de bu ayın vazgeçilmez geleneklerinden biridir. BESAŞ olarak doğru fiyat politikasıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında yer alıyoruz. İki yıldır artan hammadde ve işçilik maliyetlerine rağmen BESAŞ 450 gr. Ramazan pidesi bu yıl da yine piyasanın altında bir fiyatla 15 liradan satılacak.”

Bu yıl da pide üretimini ‘kaliteli ve hesaplı’ bakış açısıyla prensiplerimizden taviz vermeden gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İftar vakitlerinde ramazan pidemizle vatandaşlarımızın sofralarına misafir olurken, sahur vaktinde de kaliteli, sağlıklı ve hijyenik süt ve ürünlerimizle vatandaşlarımızın sofralarında yer alacağız.”

BESAŞ’ın 450 gram Ramazan pidesi, 15 TL’den tüm BESAŞ mağazalarında ve BESAŞ mobil uygulaması üzerinden satışa sunulacak.

Bursa’da 450 gram ’BESAŞ’ pidesi 15 TL

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş