Bursa’da da ‘Kanlı para’ oyunu yaygınlaşıyor

Son zamanlarda okullarda öğrencilerin oynadığı ‘Kanlı para’ oyunu velileri tedirgin ediyor. Oynanan bu oyun kişinin eli kanayana kadar devam ederken öğrencilerin ellerinde kesik, çizik ve kanamalar meydana geliyor. Bursa’daki bir veli ise çocukların bu oyunu neden oynadıklarını anlayamadıklarını belirtti.

Bursa’da da ‘Kanlı para’ oyunu yaygınlaşıyor
Yayınlama: 02.11.2023 15:06:08
A+
A-

Orta okul ve lise çağındaki öğrenciler arasında yaygın olan ‘Kanlı Para’ oyunu, herkesi tedirgin ediyor. Birbirlerine zarar vermek üzere bu oyunu oynayan öğrenciler, günün sonunda kazananı belirliyor. Fakat ortaya bir kazananın çıkması için aralarından birinin elinden kan gelmesi gerekiyor.

VELİLER ENDİŞELİ

Bursa’da da Fatih Mahallesi‘nde bulunan bir orta okulda çocuğunu okutan vatandaş, kanlı para oyununu oğlunun kendisine anlattığını söyledi. Her ne kadar kendi çocuğu bu oyunu oynamasa da, veli hem kendi hem de diğer çocuklar adına endişelendiğini dile getirdi. Böyle bir oyunu çocukların neden oynadığını da çözemediklerini anlatan öğrenci velisi, bu oyunun çocuklar arasında çok yaygın olduğunu belirtti.

SAĞLIK SORUNLARINA YOL  AÇABİLİR

Oynanan bu oyunun amacı anlaşılmazken öğrenciler arasında bulaşıcı hastalıkların çoğalması adına endişe yaratıyor. Kanlı para oyunu okullarda yasaklanmış olsa da öğrenciler öğretmenlerin görmediği yerlerde bu oyunu oynamaya devam ediyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.