Bursa’da hava nasıl?

Bursa’da sağanak yağış geçişleri etkisini kaybederken, termometrelerde yükseliş hakim.

Bursa’da hava nasıl?
Yayınlama: 23.03.2024 09:35:05
A+
A-

Meteoroloji’nin Bursa’da hava tahmin raporuna göre, bugün parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece olarak ölçülecek. Yarın da sıcaklık yükselmeye devam edecek.

Hafta sonunun ilk gününde  sabah saatlerinde puslu ve az bulutlu gökyüzü ile birlikte gün doğumu yaşandı. Öğle saatlerinde ise puslu ve az bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 8 dereceyi gösterecek.

Öğle saatleri sonrası güneşli ve az bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 12 dereceye yükselecek.

Akşam saatlerine doğru termometreler 13 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanacak. Akşam saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülecek.

Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 7 dereceyi gösterecek.

Yeni haftada ilk 2 gün sıcaklık yükselirken, Pazartesi ve Salı günleri için yağış uyarısı yapıldı. Pazartesi günü parçalı ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14 derece, en düşük sıcaklık ise 10 derece olarak ölçülecek. Salı günü ise çok bulutlu gökyüzüyle birlikte aralıklı yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri ise güneşli ve az bulutlu gökyüzü hakim olacak. Çarşamba günü en yüksek sıcaklık 15 derece, en düşük sıcaklık ise 8 derece olacak. Perşembe günü ise en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olarak ölçülecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.