Bursa’da KAFES-35 operasyonu yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursa dahil 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-35” operasyonuyla ilgili bilgi verdi.

Bursa’da KAFES-35 operasyonu yapıldı!
Yayınlama: 03.02.2024 12:43:56
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursa dahil 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-35” operasyonuyla ilgili bilgi verdi. Operasyon kapsamında İnterpol’ün Kırmızı Bülten ve difüzyon mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ terör örgütü üyesi şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bursa dahil 7 ilde ‘KAFES-35’ operasyonu! 34 DEAŞ üyesi yakalandı

Bursa dahil 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-35” operasyon kapsamında İnterpol’ün Kırmızı Bülten ve difüzyon mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ terör örgütü üyesi şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“7 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-35” operasyonuyla haklarında İnterpol‘ün Kırmızı Bülten ve difüzyon mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ terör örgütü üyesi şüpheli yakalandı aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Devletimizin nefesi, terör ve iş birlikçilerinin, organize suç örgütlerinin, zehir tacirlerinin, suç odaklarının her zaman enselerindedir ve enselerinde olmaya devam edecektir Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalar kapsamında; Ülkemizde bulunan ve haklarında İnterpol tarafından uluslararası terörizmle mücadele kapsamında DEAŞ terör örgütü ve çatışma bölgeleriyle bağlantılı diğer terör örgütleri içerisinde faaliyet yürütmeleri nedeniyle kırmızı bülten ve difüzyon mesajı yayınlanan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda;

İstanbul’da Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajıyla aranan 13 şüpheli, Kocaeli’de kırmızı bülten ve difüzyon mesajıyla aranan 9 şüpheli, Yalova’da kırmızı bülten ve difüzyon mesajıyla aranan 8 şüpheli, Kayseri’de difüzyon mesajıyla aranan 1 şüpheli, Bursa’da kırmızı bültenle aranan 1 şüpheli, Düzce’de kırmızı bültenle aranan 1 şüpheli, Yozgat’ta kırmızı bültenle aranan 1 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda yapılan aramalarda; ruhsatsız tabancalar çok miktarda döviz ve dijital materyale eş konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle”.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş