Bursa’da patlayan su borusu caddeyi göle çevirdi

Orhangazi’de son zamanlarda kentin farklı noktalarında yaşanan ana içme su borusu patlama olaylarına bir yenisi daha eklendi. İznik yolu üzeri kanal yolu caddesinde bu gece saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle tonlarca su yolun farklı noktalarından çıkarak caddeyi kısa sürede göle çevirdi. Olayın ardından patlamanın yaşandığı noktada ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri önlem alarak, BUSKİ yetkilileri beklendi.

Bursa’da patlayan su borusu caddeyi göle çevirdi
Yayınlama: 07.12.2023 11:31:00
A+
A-

Orhangazi’de bu gece saatlerinde meydana gelen olayda, İznik yolu üzeri Kanalyolu Caddesinde  ana su borusunun geçtiği hatta patlama yaşandı. Yaşanan patlama nedeniyle cadde kısa sürede göle döndü. İhbar üzerine su patlamasının yaşandığı noktaya gelen polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak, BUSKİ çalışanlarının gelmesi beklendi.

Cadde üzerinde yaşanan patlak nedeniyle cadde üzerinde içme suyu dakikalarca boşa aktı. BUSKİ ekipleri uzun bir süre sonra bölgeye müdahalede bulundu.

Cadde üzerinde yaşayan bir vatandaş ise patlağın yaşandığı bölge için daha önce müracaatları bulunduğunu gündüz saatlerinde de su sızıntısı yaşandığını belirterek, buranın onarımı için müracaatımız olmuştu. Aynı noktada yine patlak meydana gelmişti. Onarım yapılmasına rağmen yeniden patladı diye duruma tepki gösterdiler.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.