Bursa’da sokak köpekleri 3 çocuğa saldırdı, 2 çocuk yaralandı!

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde korkunç anlar yaşandı. Sokak köpekleri, erik toplamaya çalışan 3 çocuğa saldırdı. Saldırıda 2 çocuk yaralandı.

Bursa’da sokak köpekleri 3 çocuğa saldırdı, 2 çocuk yaralandı!
Yayınlama: 07.05.2024 11:33:45
A+
A-

Olay, Yunuseli Mahallesi Yeniler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 çocuk sokakta bulunan bir ağaçtan erik topluyordu. Bu sırada 3 sokak köpeği çocuklara saldırdı. Saldırıda yere düşen bir çocuk köpeklerin saldırısına uğrarken, diğer çocuk da ayakta kalmaya çalışarak kendini korumaya çalıştı. Olay yerinde bulunan üçüncü çocuk ise köpeklerin saldırısından kaçarak kurtuldu.

Çocukların çığlıklarını duyan bir vatandaş köpekleri kovaladı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 2 çocuğu hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise sokak köpeklerini yakalayarak boş bir inşaata bağladı. Polis, belediye ekiplerine haber vererek köpekleri belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teslim etti.

Yaşanan korkunç olay bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yerde kalan çocuğun köpekler tarafından ısırıldığı ve diğer çocuğun da köpeklerden korunmaya çalıştığı görülüyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.