Bursaspor 1-1Menemen FK

Bursaspor 1-1Menemen FK
Yayınlama: 19.04.2023 17:33:11
A+
A-

TFF 2. Lig’de 33. hafta karşılaşmasında Bursaspor evinde İzmir ekibi Menemen FK’yı konuk etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 15.00’da başlayan mücadelede Özer Hurmacı yönetiminde beşinci maçına çıkan Bursaspor  Menemen FK karşısından son dakikalarda bulduğu golle 1-1’lik skorla ayrıldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Hurmacı yönetiminde ilk 3 maçını kazanan Yeşil Beyalılar, hafta sonu oynanan mücadelede Düzcespor’la berabere kalmıştı. Bu beraberlikle birlikte Bursaspor, Özer Hurmacı yönetimindeki ikinci beraberliğini yaşarken mağlubiyetsin serisine devam etti.

3 haftalık galibiyet serisini hafta sonu oynana Düzcespor karşısında bozan Yeşil Beyazlılar, Menemen FK karşısına galibiyet parolasıyla çıktı.

Karşılaşmanın 13. dakikasına kadar rakibini sahasında kabul eden Yeşil Beyazlılar, Menemen FK’dan Abdülkadir Öksüz’ün golüne engel olamadı ve skor 1-0’a geldi.

Rakibi karşısında gol sonrası atak üretmeye çalışan Bursaspor, rakip kaleye ilk şutu 26. dakika çekti.

İlk 45 dakikanın son düdüğüne kadar ekipler başka skor üretemeyince ilk yarı konul ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

TİMSAH GOLÜ BULDU

Mücadelenin ikinci yarısında beraberlik arayışıyla çıkan Yeşil Beyazlılar Özer Hurmacı’nın oyuna girmesini ardından toparlandı.

Yeşil Beyazlıların teknik direktörü Hurmacı dakikalar 61’i gösterdiğinde kendisini oyuna aldı.

Yeşil Beyazlılar konuk ekip karşısında ikinci yarının büyük bölümünde ataklarına devam etse de skor üretemezken, konuk ekip de yarattığı ataklardan bir sonuç çıkaramadı.

Yeşil Beyazlılar Hurmacı’nın oyuna girmesiyle takım toparlanırken son dakikalarda rakip kaleyi abluka altına aldı.

Dakikalar 85’e geldiğinde Kubilay Sönmez Yeşil Beyazlıların beraberlik golünü kaydetti ve skor 1-1’e geldi.

Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 1-1’lik skorla sona erdi ve Yeşil Beyazlılar Özer Hurmacı yönetimindeki mağlubiyetsiz seriye devam etti.

Bu sonuçla birlikte Bursaspor ligde oynadığı 31. maçında 8. beraberliğini yaşarken 41’e yükseltti. Menemen FK ise ligdeki 7. beraberliğini yaşarken 40 puanda Bursaspor’un altında kaldı.

SIRADAKİ MAÇ ISPARTA 32 DEPLASMANI

Bursaspor ligde 34. hafta mücadelesinde 23 Nisan Pazar günü deplasmanda Isparta 32’ye konuk olacak.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş