Bursaspor tek adayla genel kurula gidiyor

Bursaspor tek adayla genel kurula gidiyor
Yayınlama: 25.06.2023 19:13:13
A+
A-

Bursaspor başkanlığı konusunda Recep Günay ve Bekir Ön liste konusunda anlaştı. Buna göre Bursaspor, Recep Günay’ın adaylığında 2 Temmuz’da genel kurula gidiyor.

2 Temmuz Pazar günü Sütaş Timsah Park’ta gerçekleştirilecek olan kongre öncesi adaylıklarını resmileştirmek için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne birlikte gelen Bekir Ön ve Raşit Barışıcı divan kuruluna sundukları ortak listelerini geri çekti.

Divan Başkanlık Kurulu ve Sicil Kuruluna ortak listelerini teslim eden Ön ve Barışıcı sonrasında listelerinde yaşanan eksiklikler ve mükerrer oy olması nedeniyle adaylıklarını geri çekerken diğer aday Recep Günay’ın listesine destek verildi ve Günay tek aday olarak listesini resmileştirdi.

‘KAYYUMA KALMASIN DİYE…’

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder konuyla ilgili şunları söyledi, “Bursaspor’da yeni bir süreç başlıyor. Ayın 2’sinde olan seçimlerle alakalı. İki başkan adayı başvuruda bulundu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle bir zor günde bu görevleri üstlenmek kolay değil. Bazı evraklarla ilgili sıkıntıları çözmek istedik.Başkan adaylarımız Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini söylediler. Artık bundan sonraki süreç kendilerinde olacak. Bursaspor tüzüğü ne gerekiyorsa onu uygulamak zorundayım. Ortak bir noktada buluşmak için görüştüm ve böyle bir birliktelik sağladık. Tek amaç gaye var Bursaspor’u bu bulunduğu konumdan kurtarmak. İki listeyi de aldık.Recep Günay’ın listesini işleme koyuyoruz. Buradaki imzalardan dolayı. Bu listeleri birleştirdik. Kulüp kayyuma kalmasın diye bu birleşme gerçekleşti. Zamanımız kısıtlı ve zamanla yarışıyoruz. Başkanımızı sokmak zorundayız. Bütün detayları başkan adaylarına söyledim. Bursaspor’un menfaati doğrultusunda bu kararı aldık.”

GÜNAY’DAN AÇIKLAMA

Başkan adayı olan Recep Günay, “Kulüp, kayyuma kalmasın diye, camiaya zaman kazandırmak için aday olduk” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.