Cenaze töreninde ayaküstü görüştüler!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) önceki genel başkanlarından gazeteci yazar Altan Öymen’in eşi Aysel Öymen

Cenaze töreninde ayaküstü görüştüler!
Yayınlama: 25.01.2024 17:49:58
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) önceki genel başkanlarından gazeteci yazar Altan Öymen’in eşi Aysel Öymen, 91 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu, kısa bir konuşma yaparak taziye dileklerini iletti.

İmamoğlu, cenaze töreni öncesinde Kılıçdaroğlu’yla ayak üstü bir görüşme gerçekleştirdi. Cami çıkışında gazetecilere açıklama yapan İmamoğlu, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Bugün acımız büyük, aramızdan Altan Öymen’in eşi rahmetli oldu. Onu ebediyete uğurladık, dolayısıyla yine önceki dönem genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na da hal hatır sorduk. Selamlaştık. Eğer kalacaksanız vaktiniz olursa misafir etmek isteriz dedik. Özel bir program planlamış bu akşam. Hal hatır sorduk kendisini de iyi görmekten mutlu oldum. Allah sağlığını sıhhatini versin. İnşallah sağlıkla hep güzel günlerde bir arada olalım” şeklinde konuştu.

Aysel ve Altan Öymen’in kızı Aslı Öymen ise konuşmakta güçlük çekerek, “Söylemekle, okumakla, duymakla anlaşılacak bir şey değil. Bütün melek olmuş annelere Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün çocuklara da sabırlar diliyorum. Annem benim…” ifadelerini kullandı.

Cenaze namazının ardından Aysel Öymen, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Törene, CHP’li milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş