Chloe Loughnan sükunetini bozdu! “Serdar takılarımı bozdurup kumar oynadı.”

Chloe Loughnan sükunetini bozdu! “Serdar takılarımı bozdurup kumar oynadı.”
Yayınlama: 28.08.2023 14:22:40
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yaptığı yayınlarda Chloe Loughnan hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Serdar Ortaç, sosyal medyadan tepki görmüştü.

Uzun bir süre sessizliğini koruyan Chloe, katıldığı programda ilk defa konuştu. 

Esin Övet ve Timuçin Güner’in Youtube’da yayınlanan ‘Konuşa Konuşa’ programına konuk olan ünlü model şaşırtan açıklamalar yaptı. Chloe; “Evliyken benim hakkımda güzel konuşuyordu. Boşandıktan sonra kötü konuşmaya başladı. Anlaşarak boşandık ve eski kocamın avukatıyla yürüttük bu süreci. Ben bir şey istemedim. 8 senemi paylaştım, ben onun karısıydım kocam gibi baktım” dedi.

“ESKİSİ GİBİ GÜZEL OLMAYACAKSIN”

Chloe konuşmasını şu sözlerle devam ettirdi, “Benim için hiçbir şey yapmadı. Kaza yaptığımda ‘bana stres yaptırıyorsun’ dedi. Ben orada ölüm kalım savaşı verdim. Belim kırıldı, yeniden yürümeyi öğrendim. Çok büyük kazaydı. Yüzümden büyük yarlar aldım. Görüntülü konuştuk bana ‘Eskisi gibi güzel olmayacaksın. Nasıl bir kaza yaşadın. İyi ki oldu bu kaza beni yalnız bıraktın’ dedi. ‘O zaman ayrılalım, bu hayatı istemiyorum.’ dedim. O zaman kabul etti. ‘Ne kadar çirkinleştin’ dedi. Çok kötü sözler söyledi. Sonra pişman oldu. Normalde insanın kocası koşarak gelmesi gerekir. O ‘konserlerim var’ deyip gelmedi” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş