Cumhur ittifakı başkan adayı Mudanya için vizyonunu paylaştı

Cumhur ittifakı Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer, Montania otelde ilçeye dair hazırladığı projeleri paylaştı.

Cumhur ittifakı başkan adayı Mudanya için vizyonunu paylaştı
Yayınlama: 17.03.2024 17:27:41
A+
A-

‘Mudanyalılar Ne İstiyor?’ konulu lansmanda basın mensuplarıyla bir araya gelen Dinçer, projelerini açıkladı.

Programa Dış İşleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen başta olmak üzere protokolden bir çok isim katıldı.

Cumhur ittifakı Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer’in konuşması şu şekilde:

““Mudanyalılar Ne İstiyor” Konulu Proje tanıtım ve basın toplantımıza hoşgeldiniz, sefa getirdiniz. Tam bağımsızlık bizim bugün üzerimize aldığımız vazifenin temel ruhudur. Bu vazife, bütün millete ve tarihe karşı üstlenilmistir. Sözleriyle yolumuza ve mücadelemize ışık olan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

“Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan Türkiye Yüzyılı büyük idealini, Mudanyamızda hayata geçirmek üzere çıktığımız bu yolda bizlere güvenen, gençlerin her daim önünü açan sayın Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum.

“Şeref verdiniz sayın Bakanım”

Toplantımızın onur konuğu olan Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan’ı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, bağımsızlığımızın dünyaya ilan edildiği mütareke kenti Mudanya’mızda ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Hoşgeldiniz, şeref verdiniz sayın Bakanım.

“17 ilçesine hizmet ettik”

Sayın Bakanım 13 Yıldır Aktif Siyasetin İçerisinde Memleketimize Hizmet Ediyoruz. 2014 Yılında Bursa’nın En Genç Meclis Üyesi Seçildim. 2019 Yılında tekrar Meclis Üyesi Seçildim. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın destekleriyle Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili olarak şehrimizin 17 ilçesine hizmet ettik…

“Gece gündüz mücadele ediyoruz”

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Türk Sporumuza basketbol alanında önemli hizmetlerde bulunduk. Şimdi de Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Mudanya halkımızın huzurunda gençliğimizi, enerjimizi, tecrübemizi aktarmak adına gece gündüz mücadele ediyoruz, mücadele etmeye devam edeceğiz.

“Hikayemizde Mudanya’mızın kızları var”

Sayın Bakanım, Mudanya Belediye Başkan Adayı olmamın arkasında çok anlamlı ve kıymetli bir hikaye var. Hikayemizde Mudanya’mızın kızları var. Poyrazın Kızları Hentbol Takımımız da şu an aramızdalar. Çok kısa onlardan bahsedicem. Mudanya’nın evladı antrenörümüz Merve Hocamızın, bundan 10 sene önce 7- 8 yaşında kız çocuklarıyla kurmuş olduğu Hentbol Takımı, 10 yıl boyunca mücadele edip aynı jenerasyon Süper Lig’e kadar çıkmışlardır. Biz Mudanyamızın evlatlarına sahip çıkmıştık, şimdi de onlar bize sahip çıkıyorlar.

“Mudanya’mızın kaybolan 10 yılını kısa sürede toparlayacagız”

Sayın Bakanım, değerli misafirlerimiz, birazdan Mudanyamızın kaybolan 10 yılını çok kısa süre içerisinde toparlayacağımız projelerimizi açıklayacağım. Bizim en büyük vaadimiz, Mudanyamızda 110 Bin kişilik bir aile olmak. Büyüklerimin evladı, küçüklerimin abisi, yaşıtlarımın da en yakın dostu olacağım. En büyük vaadimiz felsefemiz ve yönetim anlayışımız olacaktır.

“Mudanya güçlü bir şehir istiyor”

Aylardır mahallelerimizde, köylerimizde STK’larımızla, Muhtarlarımızla, Hemşehrilerimizle bir aradayız. Taleplerini, isteklerini ve çözüm önerilerini dinliyoruz. Göreve geldiğimizde tüm bu sorunları çözüp sizlerin taleplerini yerine getireceğiz. Sayın misafirler, Mudanyalılar güçlü bir şehir istiyor.Depremler sebebiyle kullanılamaz hale gelen Belediye hizmet binamızı 2 sene içerisinde tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetlerine sunacağız. Ve yeri de Cağrısan olmayacak.Değerli büyüklerimizin desteğiyle hükümet konağımızı da 2 sene içerisinde hayata geçireceğiz. Maalesef ki deprem bölgesinde yaşıyoruz. İlk işi deprem hazırlık. ”

“Mudanya’mızı inşallah 1 Nisan sabahı itibariyle güzelliğe kavuşturacağız” diyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

“Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gökhan Dinçer ile bizim yaklaşık 10 yıllık bir mesaimiz var. İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren Mudanya çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Cumhur ittifakinin adayı olarak Gökhan Dinçer Mudanyalılar sevgisini kazanacak ve ilçeyi ihya edecek. Bütün Mudanyalıların bildiği bir havuz hikâyesi var. AK Parti önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ile bir ay önce sakladığımız, 2014 – 2019 yılında belediye başkanlığı yapan bir abimiz havuz projesi başlatılıyor. Sonrasında mevcutta olan Mudanya başkanı dava açtı ve davalık olduk. Böylelikle havuz projesini engellemiş oldu.

“Bakanımızın yanında heyecan duydum”

CHP li Belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden bir tanesi Mudanya’da ortaya konuldu. Üzülerek söylüyorum ki Mudanya’da ortaya konulan hiç bir şey yok. Biz ise pek çok projeyi faaliyete geçirdik. Ve yapacağımız daha pek çok proje var. Her bir kırsal mahallemizin türlü türlü engelemelere rağmen hamdolsun yine yaptığımız önemli çalışmalar var. Uzun lafın kısası ‘güçlü olsun’ diyoruz. Ve bugün gerçekten bakanımızın sahilde yanında gezerek ben de çok heyecan duydum. Biliyoruz ki satın Hakan Fidan memleket sevdasıyla tutuşan ve her şeyden öte Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıdır. Bu vesileyle teşekkür ederim.

“Karınca gibi çalışmaya devam edeceğiz”

Sevgili misafirler, bakınız 3 tane CHP’li belediye var. Yaptıklarını anlatan belediye gördünüz mü hiç. Hep yapacaklarını anlatıyorlar. Biz ise karınca gibi çalışmaya devam edeceğiz.”

 

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.