Demet Akalın rüzgarı Bursa’yı sardı

Bursa Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın sahne aldı. Efsane şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Akalın, izleyicileri coşturdu.

Demet Akalın rüzgarı Bursa’yı sardı
Yayınlama: 20.05.2024 09:57:37
A+
A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak Milli Mücadele’yi başlattığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık ateşinin yandığı gün olan 19 Mayıs, 105’inci yılında Bursa’da da coşkuyla kutlandı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde de özel bir program düzenlendi.

Programda sahne alan Türk pop müziğinin önemli şarkıcısı Demet Akalın, efsane şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. ‘Bi daha bi daha’ adlı şarkı ile sahneye çıkan Akalın, ‘Türkan’ ve ‘Kulüp’ adlı şarkılarıyla konserini sürdürdü. Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’ni dolduran izleyiciler, Demet Akalın’ın şarkılarına heyecanla eşlik etti.

Demet Akalın’ın enerjisi ve sahne performansı izleyicileri büyüledi. Konser boyunca coşku ve eğlence doruk noktasına çıktı. Akalın’ın hayranları da bu özel gecede doyasıya eğlendi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.