Devlet Bahçeli’den Ankara’da önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Devlet Bahçeli’den Ankara’da önemli açıklamalar!
Yayınlama: 10.01.2023 10:52:52
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

GAZETECİLER GÜNÜ TEBRİĞİ

Sözlerimin başında bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal, Sakarya Meydan Muharebesi için “çok kanlı” savaş terimini kullanmıştı. Bu savaş çok kanlı bir savaştı. Sakarya Savaşı istiklal umudunu yeşertmişti.

BAHÇELİ’DEN SEÇİM MESAJI

Biz adımlarımızı adam gibi attıkça, önümüze engeller çıkmaktadır. Yürüdüğümüz her yol dikenlerle tuzaklanmıştır.

Seçimler için vakit daraldıkça hain proje elemanları, oyun uşakları, zilletin iç yüzü birer birer deşifre olmaktadır.

2023 seçimleri, üniter milli devlete sadakat besleyen Türkiye sevdalılarıyla, geleceklerini çözülmeye bağlayan federasyoncular arasında geçecektir. Zillet ittifakı bir alternatif değildir. Zillet ittifakı hazır değildir. Zillet ittifakı yerli ve milli hiç değildir. Milletimiz bunların asıl maksatlarının tamamıyla farkındadır.

Serok Ahmet’in “cumhurbaşkanı içeriden veya dışarıdan olsun, genel başkanlar imza yetkisine sahip olacaktır” itirafı 6’lı masanın perişanlığını belgelemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin son kalesi, düşman karşısında atılacak son kurşunudur.

TÜRKLÜĞÜ CESEDİMİZİ ÇİĞNEMEDEN NASIL KALDIRACAKSINIZ?

Kılıçdaroğlu’na danışmanlık yapan bölücü bir şahsın parti genel merkezinde verdiği bir röportaj sırasında orada bulunan Türk bayrağını kaldırtması yalnızca skandal değil suçtur, cinayettir, kepazeliktir. Türklüğü Anayasan çıkarıp etnik kimlik mertebesine çekecek şerefsiz henüz anasından doğmamıştır.

Genel Başkanlar her stratejik kararda imza yetkisine sahip olacaktır” itirafı 6’lı masanın mahvı perişanlığını resmetmiştir.

Londra tefecilerinden, New York bankerlerinden ilhamını alıp İngiliz Muhitler Cemiyeti’nin günümüz ayağına talip olan DEVA Partisi başındaki zat, Anayasa’nın 6. maddesini tartışmaya açtı. DEVA’nın başkanını Türklüğün neresi rahatsız etmektedir?

BAHÇELİ’DEN SİNAN ATEŞ MESAJI

Menfur cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz. Bir cinayet üzerinden kurgu yapanlara tekrar sesleniyorum. Adayımız belli, kararımız nettir. Adayımız Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır.

Sabır ve sebatle beklemeye koyulduk. Olaydan sonra MHP’ye organize bir saldırı ivme kazandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.